Didier Drogba: "Artık Chelsea'yi Tanıyamıyorum"

19.04.2023 - 14:42 | Son Güncellenme: 19.04.2023 - 15:03

Bir dönem İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea forması giyen eski oyuncu Didier Drogba, şu anda kulübü yönetenlere sitem etti. İşte detaylar...

Didier Drogba: "Artık Chelsea'yi Tanıyamıyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak MLS Ligi ekiplerinden Phoenix Rising forması giyen ve 1 Aralık 2018 yılında kariyerini sonlandıran Didier Drogba, bir dönem formasını giydiği Chelsea yönetimine tepki gösterdi.

Drogba'dan Chelsa yönetimine tepki

Eski efsane oyuncu, Todd Boehly ve Clearlake Capital liderliğindeki konsorsiyumun, Chelsea Futbol Kulübü'nü satın almasından bu yana takımının çehresini tamamen değiştirdiğini söyledi.

" Artık Chelsea'yi tanıyamıyorum"

Canal+'ya konuşan Drogba, "Chelsea, daha önceki sahibi dönedminde daha klas ve sınıflı bir kulüptü ancak bugün, bunun eksikliğini yaşıyorlar. Kulübümü artık tanıyamıyorum. Sahip oldukları ilke ve değerlere geri dönmeliler. Artık Chelsea'yi tanıyamıyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
İlkay Gündoğan transfer iddialarını doğruladı! Sezon sonunda...
Habere Git

" Olduğumuz yere geri dönmek istiyoruz"

Açıklamalarına devam eden eski futbolcu, "Artık ulaşmak istediğimiz yerin yapı taşlarını belirleyebiliriz. Olduğumuz yere geri dönmek istiyoruz ama herkes aynı şeyi yapıyor, herkes yatırım yapıyor, herkes daha iyiye gidiyor. Belki bazı kulüpler kadro olarak bizden daha istikrarlı" şeklinde konuştu.

Galatasaray forması da giydi

Drogba bir dönem ülkemizde Galatasaray forması da giymişti. Fildişi Sahili eski futbolcu sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 53 maçta 20 gol ve 13 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

45 yaşındaki eski futbolcu kariyerinde Le Mans, Chelsea, Marsilya, Guingamp, Montreal, Phoenix Rising FC ve Shanghai Shenhua gibi takımların da formalarını giymişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta 2 oyuncu için karar verildi! Sözleşmesi...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler