Drogba'nın veliahtı ilk maçına çıktı!

22.02.2021 - 13:41 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 16:28

Dış haberler… Fildişi Sahilli efsane futbolcu Didier Drogba’nın 20 yaşındaki oğlu Isaac Drogba, ilk profesyonel maçına çıktı. Peki Isaac Drogba, hangi takımla ilk profesyonel maçına çıktı ve kaç dakika sahada kaldı? Detaylar haberimizde…

Drogba'nın veliahtı ilk maçına çıktı!

AJANSSPOR – DIŞ HABER

Futboluyla, başarılarıyla, içtenliğiyle ve savaşçı ruhuyla bir efsaneye dönüşen Fildişi Sahilleri’nin emekli efsane futbolcusu Didier Drogba’nın 20 yaşındaki oğlu Isaac Drogba, ilk profesyonel maçına çıktı.

İtalya Serie D ekiplerinden Caratese'de forma giyen Isaac, Caratese’nin Saluzzo takımını 4-1 mağlup ettiği maçın son 10 dakikasında oyuna dahil oldu.

Babasının bir efsane olduğu Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin altyapısında futbol kariyerine adım atan Isaac, Chelsea altyapısından ayrılarak Fransa takımlarından EA Guingnamp'a transfer olmuştu.

Fransa Ligue 2 ekibi Guingnamp'ın alt yaş takımlarında bir süre yer alan genç oyuncu, geçtiğimiz ara transfer döneminde İtalya'nın dördüncü ligine denk gelen Serie D ekiplerinden Folgore Caratese'ye transfer oldu.

Paris doğumlu genç futbolcu, babası gibi forvet mevkiinde görev alıyor ve sağ ayağını kullanıyor.

Öte yandan genç Drogba’nın Guingamp’a transfer olduğu dönem, Didier Drogba’nın eski takım arkadaşlarından John Terry, “Ne kadar büyüdüğüne inanamıyorum” derken, Frank Lampard ise, “Isaac’i küçük ve nazik bir çocuk olarak hatırlıyorum, şimdi koca adam olmuş.” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler