Dün resmen sona erdi!

01.03.2019 - 15:24 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 12:33

Dün resmen sona erdi!

Çin'de 1 Ocak'ta açılan transfer döneminin dün sona ermesiyle Türkiye liginden Çin'e gitme durumu olan 3 ismin de transferi suya düştü.

Eren Derdiyok

Galatasaray'da kadro dışı olan Eren Derdiyok, kendisine kulüp arıyordu. Almanya, İsviçre ve Çin'den talipleri olan futbolcu, önce ocak sonunda Almanya'da, sonra 15 Şubat'ta İsviçre'de, ardından 28 Şubat'ta Çin'de transfer dönemlerinin sona ermesiyle yeni bir takıma gitme şansını kaçırdı.

Gary Medel

Beşiktaş'ta son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri Gary Medel... Ancak futbolcu, oynadığı oyunla gündeme gelmiyor. Alacakları için FIFA'ya gittiği belirtilen Şilili futbolcu yedek kulübesine mahkum olurken, sezonun geri kalanında da orada oturma ihtimali bulunuyor. İngiltere ve Çin kulüpleriyle adı geçen futbolcu da fırsatı kaçıran bir diğer isim.

Yassine Benzia

Çin'den darbe yiyen bir diğer futbolcu da Fenerbahçeli Yassine Benzia oldu. Süper Lig'de ikinci yarı için bildirilen kadroda yer verilmeyen Cezayirli oyuncu, başka bir takıma transfer olmadığı takdirde sezon sonuna kadar yeşil sahadan uzak kalacak. Lille ile sezon başında forma giyen futbolcu, bir sezonda üç farklı takımda forma giyilemeyeceği kuralından ötürü sadece takvim sezonu Avrupa'yı takip eden liglerden birine gidebilir. Çin bunlardan bir tanesiydi.

Senin için hazırladığımız haberler