Uğur Dündar'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya Ağır Cevap

27.05.2022 - 13:57 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 16:03

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kendisini hapse atılmaktan kurtardığını iddia eden Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Dündar, iftira atanlardan hesap soracaklarını söyledi.

Uğur Dündar'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya Ağır Cevap

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert cevap verdi. Kütahyalı'nın bir Youtube kanalında yaptığı konuşmada, Dündar'ın 28 Şubat süreci nedeniyle hapse atılmaktan korktuğunu iddia ederek kendisini aradığını öne sürdü. Ünlü gazeteci Dündar ise Kütahyalı'ya sosyal medya hesabı üzerinden sert bir şekilde cevap verdi.

Dündar: "Sen değil Fetö bitiremez'

Uğur Dündar, "Mehmet Baransu 28 Şubat sürecinde canlı yayında 'Uğur Dündar efsanesini bitireceğim' deyince 'Uğur Dündar'ı sen değil padişahın (Fetö) bitiremez' dedim. Yayın bandı Youtube'da, herkes izleyebilir. En güçlü olduğu dönemde bunları söyledim. Cezaevine düşünce de tek söz etmedim..." dedi.

"İftira atanlardan hesap soracağız"

İftira atanlardan hesap soracaklarını vurgulayan Uğur Dündar, "O, sanırım şimdiye kadar 'Lütfen açar mısınız kapıyı?' diyen biriyle karşılaşmamış! Analar Uğur Dündar'ı korkutacak bir babayiğiti henüz doğurmadı! Biz sadece, Fetö'nün cadı avı sürecindeki gibi, kuru iftiradan korkarız ve bunu yapanlardan yargı önünde hesap sorarız. Soracağız da!." diye bitirdi paylaşımlarını.

İlgini Çekebilir
TFF başkanlık seçimi öncesi özel görüşme! Ali Koç'un evinde...
Habere Git

Rasim Ozan Kütahyalı'nın iddiası

Bugün Ne Var Ne Yok isimli Youtube kanalına konuk olan Kütahyalı, "28 Şubat’ta tutuklanmaktan korkuyordu Uğur Dündar. Beni aradı. Rasim'ciğim, seni çok seviyoruz, izliyoruz. Çok delikanlı bir tarzın var. Bir laf var piyasada dedi, sen Uğur Dündar’ı bitireceğim diyormuşsun. Güldüm, öyle bir şey demiyorum, korkuyordu. Öyle bir şey yok dedim" iddiasında bulunmuştu. Kütahyalı, Dündar gibi gazeteci Ayşenur Arslan'ın da tutuklanmaktan korktuğunu öne sürerek, kendilerinin engel olduğu savundu.

Koç, canlı yayında Kütahyalı'yı itham etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen hafta sonu Beyaz TV'de Derin Futbol programına katılarak, Rasim Ozan Kütahyalı'ya 3 Temmuz sürecinde oynadığı rolden ötürü itham etmişti. Kütahyalı'nın 3 Temmuz'un sözcüsü olduğunu söyleyen Koç'un programdaki açıklamaları sarı lacivertli camia tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler