Dune filmi ne zaman vizyona girecek?

14.04.2020 - 16:29 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 16:37

Dune filmi ne zaman vizyona girecek?

Birçok önemli filme imza atan Denis Villeneuve'un yeni filmi Dune'dan gelen yeni fotoğraflardan dolayı filmseverler, filmi merakla bekliyorlar. Peki Dune filmi ne zaman vizyona girecek, konusu nedir ve hangi oyuncular oynuyor? İşte detaylar...

Filmin oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Jason Momoa, Oscar Isaac, Dave Bautista, Zendaya ve Charlotte Rampling gibi önemli isimler yer alıyor.

Konusu ne?

Dune uzak bir gelecekte geçiyor ve ailesi çöl gezegeni Arrakis’i kontrol eden Paul Atreides’in hikâyesini anlatıyor. Galaksideki en değerli madene ev sahipliği yapan Arrakis’e diğer soylu ailelerin de talip çıkması, Paul’u hiç beklemediği bir mücadelenin içine sürüklüyor.

Ne zaman vizyona giriyor?

Dune filminin 18 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenirken, koronavirüs salgını sebebiyle tüm filmlerin ertelenmesi, Dune filminin de vizyon tarihinin ertlenme ihtimalini somutlaştırıyor.

52 yaşındaki yönetmen Denis Villeneuve daha önce Incendies, Prisoners, Sicario, Arrival ve Blade Runner: 2049 filmlerini yönetmişti.

Dune filminden fotoğraflar

Senin için hazırladığımız haberler