Dünya basını, Bayern Münih maçı sonrası Galatasaray'ı manşetlere taşıdı

10.11.2023 - 10:03 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 10:11

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta Bayern Münih'e karşı etkili bir futbol ortaya koyan Galatasaray'a Avrupa basını övgü dolu ifadeler kullandı.

Dünya basını, Bayern Münih maçı sonrası Galatasaray'ı manşetlere taşıdı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 2-1 mağlup ettiği Bayern Münih maçındaki cesur performansı Avrupa basınının gündemine oturdu. İşte dış basında Bayern Münih - Galatasaray maçının yansımaları...

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, zorlu Bayern Münih deplasmanından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyordu. Old Trafford'da İngiliz devi Manchester United'ı deviren Aslan, Avrupa'da neler yapabileceğini herkese bir kez daha göstermişti. Cimbom, Almanya devine karşı yine etkili bir performans ortaya koydu ama şanssız bir mağlubiyet yaşadı.

İki maçta Bayern Münih'e karşı etkili bir futbol ortaya koyan Galatasaray'a Avrupa basını övgü dolu ifadeler kullandı. 

BILD: "Gol bile attılar"

Alman basınından Bild: "Tuchel'in takımı Türklere karşı oynadı. Yaklaşık 20 bin Gala taraftarının (stadyumda 75 bin kişi vardı) tezahüratlarıyla desteklediği konuk ekip gerçekten iyi oynadı. Gol bile attılar ama ofsayt nedeniyle iptal edildi. Galatasaray da gerçekten çok tehlikeli yarattı."

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Adana'ya ulaştı
Habere Git

KICKER: "Bayern, uzun süre zorlandı"

KICKER: "Bayern, Şampiyonlar Ligi A Grubunda hakimiyetini sürdürüyor. Galatasaray karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle Münih ilk olarak 16 turuna yükseldi. Ancak Musiala'nın sakatlığı bu başarıya gölge düşürdü. FC Bayern, Galatasaray İstanbul karşısında uzun süre zorlandı."

eurosport.fr: "Galatasaray, harika performans sergiledi"

İspanya basınından MARCA, "Galatasaray çok cesur bir oyun sergiledi" ifadelerini kullanırken, eurosport.fr ise "Galatasaray maç boyu harika performans sergiledi." manşetiyle süsledi.

ESPN: "Son on dakikada bozuldu"

ESPN, "Davinson'un Galatasaray'la oynadığı iyi maç son on dakikada bozuldu" derken, rtlnieuws.nl ise "Bayern, Türk takımıyla büyük zorluk yaşadı" manşetini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler