Dünya bu ismi konuşacak! Transfer bombaları patlıyor!

04.01.2018 - 09:48 | Son Güncellenme: 04.01.2018 - 09:48

Dünya bu ismi konuşacak! Transfer bombaları patlıyor!
Robinho Konyaspor'a!.. Forvete mutlaka kaliteli bir takviye yapmaya hazırlanan Atiker Konyaspor’a, menacerler aracılığıyla dünyaca ünlü bir yıldız önerildi: Robinho... Boşta olan 33 yaşındaki yıldız için son karar teknik direktör Mehmet Özdilek’te... Atiker Konyaspor’da forvet harekatı sürüyor... Evouna, Eze ve Ezekiel’le yollarını ayıran Yeşil- Beyazlılar, hücum hattının ileri ucu için Karabükspor’la sözleşmesini fesheden Yatabare’yle söz kesmişti. Bu transferin resmiyet kazanması beklenirken İç Anadolu ekibine menacerlerden flaş bir öneri geldi. Son olarak ülkesi Brezilya’da Atletico Mineiro forması giyen dünyaca ünlü yıldız Robinho, Konyaspor’a sunuldu... Bonservisi elinde olan başarılı oyuncu için Atiker Konyaspor’a gelen bu öneri kafaları karıştırdı. (Fanatik)
Criscito’da kritik gün! Sarı-Lacivertlilerin sol bek transferindeki ilk hedefi olan Criscito için İdari Menajer Hasan Çetinkaya bugün İtalya’da oyuncunun menajeriyle görüşecek. 31 yaşındaki futbolcu için şartlar zorlanacak F.Bahçe'de Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği Criscito transferinde bugün önemli gelişmeler yaşanacak. İdari Menajer Hasan Çetinkaya, oyuncunun temsilcisi ile İtalya'da görüşecek. ​ZENİT'E 2.5 MİLYON EURO Kulübü Zenit'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan sol bek için F.Bahçe, Rus ekibine 2.5 milyon Euro önerecek. 31 yaşındaki oyuncuya da 3 senelik sözleşme ve yıllık 2 milyo Euro teklif edilecek. (Takvim)
Cimbom’a Kenedy teklifi Chelsea’de forma giyemeyen Kenedy Sarı-Kırmızılı yönetime teklif edildi. Listesinde Asamoah ve Evra bulunan Cimbom, Brezilyalı oyuncu için araştırmalara başladı... Transferde sol bek bölgesine yoğunlaşan Galatasaray'da gündem giderek ısınıyor... Juventus'lu Kwadwo Asamoah ve bonservisi elinde olan Patrice Evra için resmi girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar'ın listesine yeni bir isim girdi. Chelsea'de 3. sol bek durumunda olan ve forma şansı bulamayan Robert Kenedy Nunes do Nascimento yani bilinen adıyla Kenedy, Galatasaray'a teklif edildi. Yönetim, bu sezon ligde hiçbir maçta görev yapamayan 22 yaşındaki futbolcu için gerekli araştırmaları yapmaya başladı. ​2015'TE 8 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI Yönetim konuyu Fatih Terim'e iletecek ve ardından Kenedy'nin menajerine yanıt verilecek. Şu anda Asamoah ve Evra'ya yoğunlaşan tecrübeli hocanın, bu iki isimde sorun yaşanması halinde Kenedy'yi gündeme alabileceği öğrenildi. Sezon başı ismi F.Bahçe ile de anılan Brezilyalı sol bek 2015'de 8 milyon Euro karşılığında Fluminense'den (Takvim)
Fenerbahçe'den Moutinho sürprizi Süper Lig’de bu sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, devre arasında takımı güçlendirmek adına transfer listesine birçok önemli yıldızı dahil etmiş durumda. Sarı-Lacivertliler’in gündemine son olarak gelen oyuncu ise Fransa’nın Monaco takımında kariyerini sürdüren Joao Moutinho. Portekiz futbolunun en önemli futbolcularından biri olan ve milli takımının da vazgeçilmezleri arasında yer alan Moutinho’nun, Fenerbahçe’ye önerildiği belirtildi. Monaco ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Moutinho ile kulübünün yeni bir sözleşme yapmayacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Sporting ve Porta da takipte İşte bu yüzden de oyuncunun menacerinin, 31 yaşındaki futbolcuya yeni bir takım aradığı konuşuluyor. Alınan bilgiye göre Moutinho’ya, Kanarya’nın sıcak baktığı ifade edilirken, orta sahada oyunun her iki yönünü de başarıyla oynayabilen yıldız futbolcuyu, eski kulüplerinin de yakından takip ettiği bildirildi. Portekiz’den hem Sporting Lisbon hem de Porto’nun, tıpkı Fener gibi Moutinho’nun bonservis şartlarını Fransız temsilcisine soracağı belirtildi.   (Fanatik)
F.Bahçe'nin gündemine geldi, Trabzon'a gidiyor! Mas’ın ayrılmasının kesinleşmesinden sonra 25 yaşındaki sol bek, Uzungöl’ün fotoğrafını paylaşarak, “Türkiye ne güzel bir ülke, umarım bir gün orayı ziyaret ederim” yazdı ve gelmeye hazır olduğunu resmen ilan etti Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Trabzonspor'da dün hareketli saatler yaşandı. Başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Rıza Çalımbay öğleden sonra 3. kez bir araya geldi ve transfer listesine son şeklini verdi. Ne olduysa ondan sonra oldu. Önce Boca Juniors'a gitmesi beklenen sol bek Mas için Arjantin'den haberler gelmeye başladı. Arjantinli spor gazetecisi Augusto Cesar, Twitter'dan transferin bittiğini duyururken "Emmanuel Mas, artık Boca'nın futbolcusu. İmzayı atması çok yakın. Bu sezon 3. transfer oldu'' sözlerini paylaştı. 28 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibinin 2.6 milyon euro alması bekleniyor. Ardından da bordo- mavililerin transfer etmek istediği sol bek Kemar Lawrence, yaptığı paylaşımla Trabzonspor'a mesaj gönderdi. Devre arası transfer döneminde Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu 25 yaşındaki sol bek Kemar Lawrence, Twitter'dan Trabzon paylaşımı yaptı. Uzungöl'ün fotoğrafını paylaşan Jamaikalı savunmacı, "Türkiye ne güzel bir ülke, umarım bir gün orayı ziyaret ederim" sözlerini kullandı. MLS takımlarından New York Red Bulls takımında forma giyen sol bek, kısa bir süre sonra ise bu paylaşımını sildi. LAKABI 'TAKSİ' Genç sol bekin menajeri Damani Ralph, geçtiğimiz günlerde Jamaika basınına yaptığı açıklamalarda ''Fenerbahçe'nin Kemar ile ilgilendiğini söyleyebilirim. Ocak ayı transfer listesinde var. Trabzonspor da futbolcuyu oldukça istiyor. Türkiye'de başarılı olacağına inanıyorum. Eğer doğru bir teklif gelirse New York Red Bulls'un onu satacağından eminim'' sözlerini kullanmıştı. Sol kanattaki hızıyla hem atakta hem de defansta takımına katkı veren Kemar Larwance, 'Taksi' lakabıyla anılıyor. Lawrance, geçtiğimiz sezon toplam 35 maçta 1 gol ve 6 asist ile mücadele etmişti PREMIER LİG'E GiDEMEDi Kemar Lawrence ile İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United ve West Ham United'ın da ilgilendiği ancak futbolcunun İngiltere'de çalışma izni alamayacak olmasından dolayı Premier Lig'e gidemediği belirtildi. (Fotomaç)
Kontenjan açılıyor, Fernandao yolcu Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen Fenerbahçe’ye müjdeli haber Katar’dan geldi. Al Gharafa takımının başına geçen Bülent Uygun’un, Brezilyalı santrforu transfer etmek istediği öğrenildi. Uygun’un bizzat Sarı-Lacivertliler’in Asbaşkanı Ali Yıldırım’ı aradığı ve “Fernandao’nun şartları nelerdir” sorusunu sordu. Yönetimin ise Brezilyalı forvet için 3.5 milyon Euro fiyat biçtiği bildirildi
Flaş iddia; "Galatasaray, Hagi'ye teklif yaptı" Galatasaray'da flaş transfer gelişmesi! Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis'in Galatasaray forması giymeye yakın olduğu ileri sürüldü. Sky Italia'da yer alan habere göre; Galatasaray, Ianis Hagi için Fiorentina'ya teklif götürdü. FIORENTINA SATMAK İSTİYOR Haberde; Fiorentina'nın Watford'dan Etienne Capoue'yi kadrosuna katmak istediği ve bu transfer sebebiyle Ianis Hagi ile yolları ayırmaya sıcak baktığı belirtildi. Etienne Capoue'nin 2 milyon euroluk maaşının sorun olduğu ve bu problemi, Ianis Hagi'nin Galatasaray'a gidişiyle çözülebileceği vurgulandı. HAGI: "BAŞKA TAKIMA GİDEBİLİR" Oğlu Ianis'in başka bir takıma gidebileceğini söyleyen Gheorghe Hagi, "Çok sıkı çalışıyor ama oynama şansı bulamıyor. Futbol oynamak için başka bir yere gidebilir. Fiorentina ile konuştuk ve bir çözüm bulmaya çalışacağız. Oynamaya oynamaya ritmini kaybetti. Üzgünüm ama gerçek bu" açıklamasını yapmıştı. Babası gibi 10 numara pozisyonunda oynayan 19 yaşındaki Hagi, bu sezon Serie A'da hiçbir maçta forma giyemedi. (Sporx)
Fransızlar Fofana için geldi Aytemiz Alanyaspor’da bu sezon savunmanın göbeğinde ve orta sahada forma giyen ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fofana’nın adı şimdiden transfer söylentileriyle anılmaya başladı, hatta resmi teklif bile aldı. Fransa’nın köklü kulüplerinden Saint Etienne’in 19 yaşındaki futbolcu için Akdeniz ekibinden bilgi aldığı öğrenildi. 1.87 boyundaki futbolcu bu sezon takımında 18 resmi maça çıkarken Süper Lig’den de yakın takip altında olduğu ifade ediliyor.
Tudor veto etti, Terim alıyor Sezon başında Galatasaray’ın kapısından dönen Volkan Şen’in transferi için yönetim ve Fatih Terim Trabzonspor’un Volkan için vereceği kararı bekleyecek ve ona göre hareket edecek. Fatih Terim'in gelişi ile Galatasaray'da devre arası transferleri gözden geçirilirken yerli oyuncular listesine Trabzonspor'un gözden çıkardığı Volkan Şen eklendi. Sezon başında Tudor'un veto etmesi ile son anda gerçekleşmeyen bu transfer için Terim'in yönetime 'serbest kalırsa alınabilir' mesajı verdiği ortaya çıktı. Terim'in yabancı sınırlamasını düşünerek Volkan'ın ismini verdiği belirtiliyor. (Fotomaç)
Fenerbahçe'de bir süredir kadroda bulunmayan ve ayrılacağı iddia edilen Robin van Persie'nin geleceği netleşiyor. Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos ile Fenerbahçe yönetimi arasında bir süredir devam eden görüşmeler sona erdi. Sarı-lacivertli yönetim ile görüşen Vos, birçok detayda anlaşma sağladı. Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie'nin satışından bonservis geliri elde edemeyecek ama oyuncunun 6 aylık maaşından kurtulmuş olacak. Fenerbahçe ile Robin van Persie'nin yolları resmi olarak önümüzdeki günlerde ayrılacak. MENAJERİ HOLLANDA BASININA KONUŞTU! Hollandalı yıldızın menajeri Kees Vos, Hollanda basınına yaptığı açıklamada futbolcusunun durumuyla ilgili olarak Fenerbahçe yönetimiyle buluşacaklarını ve iki tarafın da kabul edeceği bir çözüm için görüşeceklerini doğruladı. Vos, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'de oynama şansının sorulması üzerine "Teorik olarak mümkün ancak durumu henüz belli değil. Bir süredir çalışmaktan uzak olduğu da bir gerçek" ifadelerini kullandı. (Habertürk)

VOLKAN ŞEN HAMLESİ

Sezonun ikinci yarısında sahada bambaşka bir Galatasaray olacak. Sarı kırmızılılar transfer startını verdi. Listedeki oyuncularla görüşmeler başlıyor... Fatih Terim'in hedefinde ise eski bir Fenerbahçeli var.

Fatih Terim'in gelişi ile Galatasaray'da devre arası transferleri gözden geçirilirken yerli oyuncular listesine Trabzonspor'un gözden çıkardığı Volkan Şen de eklendi. Sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Volkan Şen'in transferi için yönetim ve Fatih Terim Trabzonspor'un tecrübeli oyuncu için vereceği kararı bekleyecek ve ona göre hareket edecek. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler