Portekiz Ekibi Benfica Milli Oyuncu Orkun Kökçü'nün Peşinde

01.04.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 18:57

Portekiz Ligi'nde lider konumda bulunan, Şampiyonlar Ligi'nde ise çeyrek final aşamasına yükselen Portekiz ekibi Benfica, Feyenoord'lu Orkun Kökçü ile ilgileniyor.

Portekiz Ekibi Benfica Milli Oyuncu Orkun Kökçü'nün Peşinde

AJANSSPOR-HABER

Portekiz Ligi devi Benfica'nın Feyenoord forması giyen milli oyuncumuz Orkun Kökçü ile ilgilendiği iddia edildi. Benfica bu trasnfer ile devre arasında Chelsea'ye transfer olan Enzo Fernandez'in yerini doldurmayı hedefliyor.

Hollanda ekibi 40 milyon istedi

Hollandalı yayın organı 1908.nl'ye göre Benifca Teknik Direktörü Roger Schmidt, PSV Eindhoven'ı çalıştırdığı dönemden beridir tanıdığı Orkun Kökçü'yü takımında görmek istiyor. Feyenoord'un milli oyuncu için kapıyı 40 milyon Euro'da açtığı belirtildi.

İngiltere'den talibi var

Habere göre Benfica, Orkun Kökçü transferinde bir İngiliz ekibi ile rekabet edebilir. Kökçü'nün adı daha önce Premier League ekibi Arsenal ile de anılmıştı.

İlgini Çekebilir
Hollandalı efsaneden Orkun Kökçü sözleri! G.Saray, F.Bahçe...
Habere Git

Bu sezon formda

Bu sezon Hollanda Eredivise ve UEFA Avrupa Ligi'nde 32 maçta Feyenoord formasını terleten Orkun Kökçü, 11 defa fileleri havalandırırken 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Benfica tarihi bir sezon yaşıyor

Sezon başında takımın başına PSV Eindhoven'dan ayrılan Alman teknik direktör Roger Schmidt'i getiren Benfica bu sezon tüm kulvarlarda 43 maça çıkarken 36 kez galip geldi, 5 kez berabere kaldı ve yalnızca 2 defa da mağlup oldu. Benfica, Portekiz Ligi'nde liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise çeyrek finalde Inter'e karşı boy gösterecekler.

Senin için hazırladığımız haberler