"Dünya ile ilişkinizi kesin"

12.06.2016 - 04:32 | Son Güncellenme: 12.06.2016 - 04:32

Hırvatistan maçı öncesi öğrencilerine son uyarıyı yapan Terim, “Evinizdeki sıkıntıyı beklemeye alın, transferi unutun. Herkesin sıkıntıları olabilir. Hepsini rafa kaldırın, dondurun. Sadece ve sadece ay-yıldızlı formaya odaklanın” dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan maçı öncesinde öğrencilerine son uyarıyı yaptı, turnuva boyunca yapılması gerekenleri sıraladı.

Ünlü hocanın, bugünkü karşılaşma için titiz bir çalışma içinde olduğu vurgulandı. Kadro konusunda son dakikaya kadar beklemeyi hedefleyen ünlü çalıştırıcı, öğrencilerine şöyle hitap etti:

“Çok ciddi bir maç oynayacağız. Turnuvaya iyi başlamak her zaman önemlidir. Bu nedenle her şeyi bırakın, dünya ile ilişkinizi kesin. Evinizdeki sıkıntıları beklemeye alın, transferleri unutun. Herkesin ufak tefek sıkıntıları olabilir. Ne var ki bu turnuva süresince hepsini rafa kaldırın, dondurun. Sadece ve sadece ay-yıldızlı formaya odaklanın, o formayı düşünün.”

“Fransa’ya nasıl geldiğimizi hepimiz iyi biliyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Fatih Terim, “Ülkemiz bizden başarılı sonuçlar bekliyor, bunu da asla unutmayın. Herkes sorumluluğunu iyi bilecek. Beyninizle, fiziğinizle, ruhunuzla maça odaklanın. Maçlara ne kadar iyi konsantre olursak, o denli başarılı sonuçlar alırız. Bizler iyi takımız. Ayrıca zor günlerin ekibi olduğunuzu da asla unutmayın” diye konuştu.

Milli Takım, Hırvatistan maçının son idmanını Parc Des Princes’te yaptı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler