Ronaldo, Benzema, Neymar... Suudi Arabistan Pro Ligi Hangi Kanalda?

18.08.2023 - 15:03 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 15:45

Suudi Arabistan Ligi son dönemde yaptığı büyük yatırımlarla Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, N'Golo Kante gibi büyük yıldızları bünyesine katarak ses getirdi. Peki Suudi Arabistan Pro League hangi kanalda?

Ronaldo, Benzema, Neymar... Suudi Arabistan Pro Ligi Hangi Kanalda?

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr geçtiğimiz aralık ayında Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak dünyada dikkatleri Pro League üzerinde toplamıştı. Yaz ayında futbola yatırımlarını ciddi miktarda arttıran Suudiler deev yıldızları lige kazandırdı.

Lige yıldızlar yağdı

Cristiano Ronaldo transferi sonra dikkatleri üzerine çeken Suudi Ligi yaz aylarında bünyesine; Karim Benzema, N'Golo Kante (Al-Ittihad), Sadio Mane, Alex Telles, Marcelo Brozovic (Al Nassr), Riyadh Mahrez, Roberto Firmino, Edouard Mendy, Frank Kessie, Merih Demiral (Al Ahli), Neymar, Malcolm, Milinkovic Savic, Kolidou Koulibaly, Ruben Neves (Al Hilal) gibi yıldızları kattı.

Futbol kraliyet ailesinin oyuncağı oldu

Suddi Arabistan Kraliyet ailesi fertleri ligin en güçlü ve en çok para harcayan ekiplerini kendi aralarında paylaştı. Al Nassr, Al Hilal, Al Ahli ve Al Ittihad kulüplerini kraliyet aliesi üyeleri kendi arasında paylaşıyor.

İlgini Çekebilir
Milli yıldız rekor maaşla Arap liginde
Habere Git

Suudi Arabistan Ligi hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro League'in yayın haklarını Türkiye'de Acun Medya satın aldı. Suudi futbolu bundan sonra EXXEN ve TV 8,5 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler