Dursun Özbek Ve Erden Timur'dan Transfer Açıklaması! Icardi, Bakambu...

20.07.2023 - 11:48 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 12:17

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, transfer süreci ve 1959 öncesi şampiyonluklar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek Ve Erden Timur'dan Transfer Açıklaması! Icardi, Bakambu...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, sponsorluk anlaşması imza töreninde transfer süreci ve 1959 öncesi şampiyonluklar ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Erden Timur; Boey, Nelsson, Talisca, Szymanski, Dominguez, Mauro Icardi ve Cedric Bakambu transferleri hakkında da konuştu. İşte detaylar...

"Icardi'nin eşiyle ilgili sağlık konusu var"

İlk olarak söze başlayan Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, "Icardi'nin eşiyle ilgili sağlık konusu var. Onun az kaldı, birkaç tane daha test var. Onun akabinde gelecekler. 

"Bakambu ile ilgili bir şey söyleyemem"

Bakambu ile ilgili herhangi bir şey söylemem mümkün değil. İlk maçtan önce boş olan yerleri şey yapacağız. Toplamda 2.5, 3 kat arttı bonservis bedelleri. Bizim de gelirlerimiz artmadı. O sabrı göstermemiz lazım. 

İlgini Çekebilir
Koç "Yordu" dedi, Passolig'de düğmeye basılıyor
Habere Git

"3-4 oyuncuyla transferi sonlandıracağız"

Farklı sponsorluklarla transferini sonlandıracağız 3-4 oyuncu daha var. Onlar da 2. Tur'dan önce olacak. Mauro'nun da gelişi, eşinin yapılacak testlerine bağlı" dedi. 

Dursun Özbek: "Sponsorluk çalışmalarımız devam ediyor"

Başkan Dursun Özbek ise, "Sponsorluk çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de sözleşme imzalıyoruz. Çok faydalı çalışmalarımız oldu son dönemde. Galatasaray tarihinde son yıllarda yaklaşık olarak en büyük sözleşmelere imza atıyoruz. Yarın yine imza törenimize var Rams Global ile daha sonra SOCAR ile.

"Kur değişimleri bizi büyük ölçüde etkiliyor"

En büyük gelirimiz olarak naklen yayın gelirleri 500 milyon dolar idi, bugün ise 100 milyon doların altına inmiş. Gelirlerimizin tümü TL cinsinden. Kur değişimleri bizi büyük ölçüde etkiliyor. Sponsorluk görüşmeleri son derece önemli. Bu sene biz bunun farkındayız. Bunun devamı gelecek, hazırlığımızı yaptık. Bütün ekibime buradan teşekkür ediyorum.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yıldız golcü içini teklifini yaptı!
Habere Git

"Hedefimiz 40-50 milyon Euro gelir sağlamak"

Sponsorluklarda hedefimiz yaklaşık 40-50 milyon Euro gelir sağlamak. Bunun yüzde 50'sini geçmiş durumdayız. 1-2 önemli projemiz daha var, çalışmalarını sürdürüyoruz. Her transferimiz taklit edildiği gibi, her projemiz de taklit ediliyor" şeklinde konuştu.

"1959 öncesi şampiyonluklar net ve tartışmaya kapalı"

TFF'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için komisyon kararı kurması ile ilgili açıklamalarına devam eden Özbek, "Bu konuda söyleyecek hiçbir şey yok. Daha önce 'iflas etmiş tüccar' örneğini vermiştim. Eski defterleri karıştırıp oradan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Olay o kadar net ve tartışmaya kapalı ki, bu yaşanmış... 

"TFF'nin aldığı son karar son derece hukuksuz"

1959 yılından itibaren deplasmanlı Türkiye Ligi başlamış. 2001 yılında da 5 şampiyonluk alana 1 yıldız verilmiş. Bu kararı alan kim? TFF. Bu kararı Galatasaray Kulübü almadı, TFF aldı. O tarihte Beşiktaş bir başvuru yapmış ve iki şampiyonluk hakkı verilmiş. Yahu 20 seneden beri neredeydiniz kardeşim? 20 senedir gündeme gelmeyen konuyu şimdi gündeme getiriyorsunuz. Bu işin noktası konmuş. TFF'nin aldığı son karar son derece hukuksuz. Bu konuyla ilgili Tahkim'e gideceğiz.

İlgini Çekebilir
Kanarya'da Zajc gelişmesi! Temsilcisi...
Habere Git

"Finansal krizi, Türk futbolundaki başarısızlıkları konuşan yok"

Bazı arkadaşlar futbolu saha dışına çıkarmakta son derece mahirler. M.Ö kaç şampiyonluk vardı? Türk futboluna 5 kuruşluk fayda getirmeyecek konuyu, gündeme koyduk. 3-5 sene de bunu tartışırız. Finansal krizi, Türk futbolundaki başarısızlıkları konuşan yok. Nedir? M.Ö şampiyonluklarım nerede?

"TFF'nin buna alet olmasını kınıyorum"

Zordaysanız, bazen gündemi değiştirmek için harekete geçersiniz. Yıldız hareketi, bence buna yönelik. Zorda olanlar bunu deneyebilir. TFF'nin buna alet olmasını kınıyorum. Alınan kararlar varken, futbolu kaosa sokmanın, suni tartışma ortamı yaratılmasının Türk futboluna 5 kuruş fayda getirmeyeceğine kanaatim tamdır.

"Galatasaray, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu"

Galatasaray, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve en büyük kulübü. Bu sadece bizim tespitimiz değil, rakiplerimizin de tespiti" dedi.

İlgini Çekebilir
Pirlo eski öğrencisinin peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

"Süper Kupa tarihi bellidir"

Süper Kupa maçının ne zaman oynanacağı ile ilgili sözlerine devam eden Özbek, "Ben öyle düşünmüyorum. TFF'nin neyi, nasıl düşündüğü konusunda fikir beyan etmek çok zor. 20 sene önce verilen kararı da değiştirmeye çalışıyorlar. Süper Kupa tarihi bellidir. Herhalde kafalarında bir şey vardır, bir bildikleri vardı. Bu nedenle sene sonuna ertelemişlerdir. Kendi kararları. Bu soruyu TFF'ye sorun" şeklinde konuştu.

Erden Timur ise, "Avrupa maçları çok erken  başladı, belki ondan açıklanmadı" dedi. 

"Boey ve Nelsson'u satmak istemiyoruz"

Sacha Boey ve Victor Nelsson'un geleceği hakkında konuşan Erden Timur, "Bu sezon oyuncu satışı için Boey ve Nelsson için bir beklenti var. Biz satmak istemiyoruz. Bizim hedefimiz büyük. Sadece Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak değil. Kadromuzu belli ölçüde değiştireceğiz ama önemli ölçüde de korumamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

"Tarih tekerrürden ibarettir"

"Fikstür çekimi için ne diyeceksiniz? Yine Fenerbahçe ile son haftalarda içeride oynayacaksınız" sorusuna yanıt veren Başkan Dursun Özbek, "Tarih tekerrürden ibarettir. Yazın bunu bir yere" dedi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Iraklı oyuncuyu kadrosuna kattı!
Habere Git

"Talisca ve Nicolas Dominguez ile bir ilgimiz yok"

Talisca ve Nicolas Dominguez iddialarına değinen Erden Timur, "Talisca ve Nicolas Dominguez ile bir ilgimiz yok. Szymanski için mesajlarım duruyor. "Biz o paralara çıkamayız" demişim. 15 kere aradığım yazılıyor, menajeri de bu asılsız iddialar yüzünden açıklama yaptı. Bir futbolcunun ismi Galatasaray'a ile anıldıktan sonra başka bir kulüp transferi bitiriyorsa bizim bir ilgimiz yoktur, bunu bilin. Bunlar bilinçli olarak yapılıyor. Bu kadar açık etmeyin bari" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler