Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Icardi Açıklaması | Transfer Haberleri

22.06.2023 - 14:55 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 15:44

Transfer haberleri... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Icardi Açıklaması | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, devam eden transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, Mauro Icardi'nin bonservisini alma konusundaki gelişmeler hakkında da konuştu. 

Özbek'ten TFF seçimi sonrası transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tek aday olarak girdiği Olağan Seçimli Genel Kurul'a katıldı. Başkan Özbek, gerçekleştirilen genel kurulun ardından açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.

"Büyükekşi'nin hataları tekrarlayacağını düşünmüyorum"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Spor mikrofonlarına yaptığı açıklamada, TFF ile ilgili olarak Özbek şu ifadeleri kullandı:

"Şu an dikkat edilmesi gereken hususlardan biri, kurullar. Mehmet Büyükekşi'nin gerekeni yapacağını düşünüyorum.

Sadece MHK değil, PFDK da son derece tartışmalı kararlar aldı. Sıralamada ben önce PFDK'yı, sonra MHK'yi koyuyorum. Bu kurullar çok önemli. Çok dikkatli bir seçim yapılmalı. Mehmet Büyükekşi'nin önceki yıllarda yaptığı hataları tekrarlayacağını düşünmüyorum."

İlgini Çekebilir
Çebi, Büyükekşi'nin gözüne bakıp "Beşiktaş'ı umursayacaksınız" dedi
Habere Git

"Transfer çalışmalarına 2 ay önceden başladık"

Dursun Özbek, devam eden transfer çalışmalarıyla da ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak; "Transfer çalışmalarına 2 ay önceden başladık. Eksiklerimizi tespit ettik. Görüştüğümüz isimleri zikretmek kulübe zarar verir. Görüştüğümüz isimler kamp dönemine yetişirse bize çok faydalı olur, amacımız o." diye konuştu.

Dursun Özbek'ten Icardi sözleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında Fransız devi Paris Saint-Germain'den kiraladığı Mauro Icardi hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Icardi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Onu, Galatasaray oyuncusu yapmanın çalışması içerisindeyiz" dedi. Yıldız oyuncuun transferiyle ilgili gelen "Umutlu musunuz?" sorusuna ise; "Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır."

Mauro Icardi'nin Galatasaray performansı

Mauro Icardi, Galarasay'ın Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmasında en önemli etkenlerden birisi oldu.

Yıldız futbolcu, bu sezon ligde 22 gol kaydetti. Arjantinli futbolcu, 2007-2008 sezonundan beri Galatasaray formasıyla ilk 11'de üst üste çıktığı 8 lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

Icardi, Süper Lig'de şampiyonluk kazanan takımlar karşısında forma giydiği 7 maçta 8 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler