Beşiktaş Koçu Alimpijevic'ten EuroCup Finali Anısı “Yetişkin Film Sahnesi Gibiydi”

08.08.2023 - 17:04 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 21:06

Beşiktaş GKN Kargo Erkek Basketbol Takımı'nın başına geçen eski Bursaspor Info Yatırım Koçu Dusan Alimpijevic, EuroCup finalinde başına gelen ilginç bir olayı anlattı!

Beşiktaş Koçu Alimpijevic'ten EuroCup Finali Anısı  “Yetişkin Film Sahnesi Gibiydi”

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon BKT EuroCup'ta mcadele edecek olan Beşiktaş GKN Kargo'nun yeni koçu Dusan Alimpijevic, Bursaspor Info Yatırım'ı çalıştırdığı dönemde boy gösterdikleri Euro Cup finalinde yaşadığı komik bir anıyı paylaştı.

"Bana pantolon bulmalarını söyledim"

Jaomile Podcast programına konuk olan Dusan Alimpijevic, 2022'de Virtus Bologna karşısında oynadıkları EuroCup finalinde başına gelenleri şöyle anlattı "Olay ilk çeyrekte gerçekleşti. Pantolonun sesini duyabildim bile, bir anda patladı: Bam! Ne olduğunu anladım ve hemen gidip sandalyeye oturdum. Pantolonumu kontrol ettim ve arkada büyük bir açıklık olduğunu fark ettim. Ön taraf o kadar yırtılmamıştı. İlk çeyrek olduğu için mola da alamıyordum. Görünmemek için sandalyede oturmaya devam ettim. Sonra mola aldım, ayağa kalktım ve arkamı döndüm. Ekibe bana pantolon bulmaları gerektiğini söyledim."

"Yöneticiler boxerla beni bekliyordu"

Yöneticilerden pantolon talep ettikten sonra karşılaştığı manzarayı aktaran 37 yaşındaki Sırp koç "Her şeyin çok açık olduğunu, bana soru sormamalarını istedim. Arkamızda Türkiye’den sponsorlar, yöneticiler vardı. Beni çeyrek sonunda beklediklerini söylediler. Ben de ceketimi bağlayarak koşarak gittim. Taraftarlar bana bir şey oldu sandı. O an bayılacakmış gibi hissettim. Bir şekilde tünele girdim ve yönetimden insanlar boxerlarıyla beni bekliyordu! Üç adam pantolonunu çıkarmıştı, yetişkin filmi sahnesi gibiydi. İlkinin pantolonunu denedim, olmadı. İkincisininki oldu, onu giyip geri döndüm." ifadeleri ile hikayesini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Avrupa'da yıldız yağmuru! İşte NBA'den Avrupa'ya gelen oyuncular...
Habere Git

Bursa mutlu sonu yazamadı

Bursaspor 2021-2022 sezonunda EuroCup'ta B Grubunu son sırada tamamlayarak play-off'a son sıradan dezavantajlı bir biçimde adım atmıştı. Sonrasında sırasıyla deplasmanda Partizan KK, Olimpija Ljubljana gibi ekipleri eleyen temsilcimiz Segafredo Arena'da oynanan fianlde ev sahibi Virtus Bologna'ya 80-67 mağlup olarak sezony ikinci tamamlamıştı.

Yılın koçu seçildi

Bursaspor'un bu çıkışında takımın başında olan Dusan Alimpijevic, o dönem henüz 36 yaşında EuroCup'ta yılın koçu seçilerek bubaşarıyaulaşan en genç isimlerden biri oldu.

Bursa'nın başarılı yapısı Beşiktaş'a geçti

Bursaspor'un son yıllarda Avrupa'da final oynayan ve Basketbol Süper Ligi'nde ise play-off'a abone olan yapısının mimarı denebilecek Genel Menajer Nedim Yücel, Beşiktaş'ta göreve geldi. Basketbol hayatında da Beşiktaş forması terleten Yücel'in Siyah-Beyazlılar adına ilk hamlesi Bursaspor'dan baş antenör Dusan Alimpijevic'i getirmek oldu.

İlgini Çekebilir
Dusan Alimpijevic, Beşiktaş'ta!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler