Dusan Tadic: "Risk almazsanız başaramazsınız"

29.09.2024 - 21:33 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 21:37

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonrası Dusan Tadic açıklama yaptı. Detaylar.

Dusan Tadic: "Risk almazsanız başaramazsınız"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonrası sarı-lacivertli takımda ilk golü atan Dusan Tadic açıklamalarda bulundu.

"Acele ettiğimiz anlar oldu"

Sırp yıldız, "Bana göre ilk 10 dakikaya iyi başladık. İyi şanslar oldu ama gol yapamadık. Sonrasında oyunumuz olumsuz olarak etkilendi. Acele ettiğimiz anlar oldu. Tuhaf aksiyonlara girdik. Hatlar arasına paslar atmaya çalıştık şanslar bulmaya çalıştık, rakibi zorlamaya çalıştık.

"Üçüncü golü de atabilirdik"

İkinci yarıda bir gol bulduk ve kilit açıldı. İkinci golü bulduk. Hatta üçüncü golü de atabilirdik. Antalyaspor iyi bir takım iyi bir hocaya sahip. Alex de Souza, efsanemiz. Onu burada görmek güzeldi. İyi bir galibiyet elde ettik" dedi.

"Önemli olan destek olmak"

Açıklamalarını sürdüren Tadic, "Saha içinde birbirimize verdiğimiz motivasyonlar önemli. Hatalar olur. Önemli olan destek olmak. Ben psikolojiyi takip ediyorum ve okuduğum kitaplar var. Psikoloji alanına ilgi duyuyorum.

"Risk almazsanız başaramazsınız"

Saha içinde birisi hata yapabilir saha içine hata olabilir orada en önemli şey takım arkadaşımıza özgüven yüklemek. Daha iyisi herkes yapmak ister. Burada önemli olan hatadan sonra yapacağımız reaksiyon. Tekrar denemek ve risk almamız lazım. Risk almazsanız başaramazsınız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler