Dusko Tosic'ten Şenol Güneş Sürprizi!

28.02.2022 - 17:28 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 19:08

Son olarak A Milli Takımı çalıştıran Şenol Güneş futbolu bıraktıktan sonra menajerliğe başlayan Dusko Tosic'in aracılığı ile yeni takımlara imza atabilir

Dusko Tosic'ten Şenol Güneş Sürprizi!

Beşiktaş'ın eski oyuncusu olan ve menajerliğe başlayan Dusko Tosic, teknik direktör Şenol Güneş için takım arayışında. Dusko Tosic, Şenol Güneş için Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden takımlarla görüşüyor.

Katar veya Birleşik Arap Emirlikleri

Dusko Tosic gelecek sezon için ismi Beşiktaş ile geçen Şenol Güneş için farklı kıtadan takımlarla görüşerek tecrübeli hocayı bu liglerden birine götürmek istiyor.

Tosic, Pjanic'i Beşiktaş'a getirmişti

Siyah beyazlı takımda hoca oyuncu olarak birlikte çalışan Şenol Güneş ve Dusko Tosic, günlük hayatta da iletişimlerini hala devam ettiriyor. Futbolu bıraktıktan sonra menajerlik yapan Tosic Beşiktaş'a dünyaca ünlü futbolcu Pjanic'i Barcelona'dan getirmişti. Tosic bu transferi şöyle anlattı. "İstanbul'da Sergen Yalçın ile oturuyorduk. Orta sahaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Pjanic'in menajeri ile temasa geçtim ve birkaç dakikada transferi bitirdik. Sergen hoca Barcelona'da oynayan bir futbolcuyu aldığına inanamıştı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler