Düzeltme metni

23.11.2023 - 23:32 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 23:37

"Murat Ağırel: "Bu işin ucu tanıdık bir takıma ve isme gidiyor" başlıklı yazıda alıntılanan, Sayın Dr. Ozan Özerk hakkındaki ithamlar gerçekdışıdır.

Düzeltme metni

DÜZELTME METNİ

ajansspor.com haber sitesinde 19.11.2023 tarihli "Murat Ağırel: "Bu işin ucu tanıdık bir takıma ve isme gidiyor" başlıklı https://ajansspor.com/haber/murat-agirel-bu-isin-ucu-tanidik-bir-takima-ve-isme-gidiyor-650043 URL bağlantısına sahip Sayın Akın Ungan tarafından kaleme alınmış yazıda Sayın Dr. Ozan Özerk'in kişilik haklarına saldırı niteliğinde gerçeğe aykırı bir içeriğe yer verilmiştir.

Sayın Akın Ungan tarafından kaleme alınmış yazıda alıntılanan, Sayın Dr. Ozan Özerk hakkındaki tüm ithamlar kamuoyunu yanıltıcı mahiyette olup yapılan haber gerçekdışı ve hayal ürünüdür. Sayın Dr. Ozan Özerk'in adam öldürme suçu ile ilişkili olduğu ve kırmızı bültenle arandığı iddia edilen şahısla ilintisi yoktur ve hiçbir şekilde yasal veya yasadışı bahis sektörü ile ilintisi bulunmamaktadır, söz konusu içerikte adı geçen isimler ile hiçbir ortaklık ilişkisi mevcut değildir, sahibi Türk olan bir İngiliz futbol takımına sponsorluğu yoktur.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

İlgini Çekebilir
Murat Ağırel: "Bu işin ucu tanıdık bir takıma ve isme gidiyor"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler