Juventus'ta Paulo Dybala'nın Inter'e Transfer Olacağını Duyan Taraftar Tepki Gösterdi

11.05.2022 - 15:27 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 15:39

Juventus'un yıldız oyuncusu Paulo Dybala'nın Inter'e transfer olacağı haberi İtalya'da gündem oldu. Juventus taraftarı Dybala'yı hain ilan etti. İşte detaylar.

Juventus'ta Paulo Dybala'nın Inter'e Transfer Olacağını Duyan Taraftar Tepki Gösterdi

Serie A'nın dev kulübü Juventus'ta gösterdiği performans ile süper yıldız haline gelen Paulo Dybala, transfer iddiaları ile İtalya gündemine yerleşti. Dybala'nın Inter ile anlaştığını duyan Juventus taraftarı, yıldız oyuncuya tepki gösterdi.

Sözleşmesini uzatmadı

2015/16 sezonu başında Palermo'dan 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'a gelen Paulo Dybala, bu sezonun sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı almıştı. Dybala'nın imza atacağı yeni takım ise Juventus taraftarlarını çılgına çevirdi.

Inter ile anlaştı, taraftar çıldırdı

Inter ile anlaşma sağlayan Paulo Dybala, Juventuslular tarafından adeta hain ilan edildi. 28 yaşındaki süperstar, sosyal medya platformlarından taraftarların ağır eleştirilerine maruz kaldı. Dybala bu sezon Juventus forması ile çıktığı 36 karşılaşmada 15 gol, 6 asist kaydetmişti.

Dybala'nın yerine Pulisic

Paulo Dybala'nın sözleşme uzatmak istememesi üzerine transfer çalışmalarına başlayan Juventus, o bölgeye güçlü bir takviyede bulunmayı hedefliyor. Torino temsilcisi yıldız oyuncusunun yerini Chelsea'nin kanat oyuncusu Christian Pulisic'i getirmek istiyor. Pulisic'in ise Juventus'a gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Uruguaylı orta saha! Menajeri devrede...
Habere Git

Pulisic'in bu sezonki performansı

Christian Pulisic, bu sezon Premier Lig devi Chelsea ile 35 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu çıktığı maçlarda 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler