Dzeko Fenerbahçe Formasını Giydi! İşte Alacağı Ücret

22.06.2023 - 21:59 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 22:48

Fenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko resmi sözleşmeye imza attı. Yıldız golcünün alacağı ücret belli oldu. 37 yaşındaki oyuncu ilk açıklamasını yaptı.

Dzeko Fenerbahçe Formasını Giydi! İşte Alacağı Ücret

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde düğmeye bastı. Ali Koç yönetimi, yıldız futbolcu Edin Dzeko'yu transfer etti. Dzeko transferi, Kamuoyu Aydınlatma Plaftormu'na (KAP) bildirildi.

İşte Dzeko'nun alacağı ücret

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

 

Yapılan açıklamaya göre Edin Dzeko, Fenerbahçe'den günümüz kuruyla yıllık 114.450.000 TL kazanacak.

9 numarayı giyecek

Formayı giyerek Ülker Stadı'nda çimlere çıkan Edin Dzeko, kameralara poz verdi. Edin Dzeko'nun gelecek sezon 9 numaralı formayı terleteceği bildirildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, PFDK'ya isyan etti! "Mantık dışı karardan derhal dönün"
Habere Git

"Çok doğru bir karar verdiğimi anladım"

İmza sonrası FB TV'ye konuşan Dzeko, "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Her maçta elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Tecrübeli santrfor, "Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

Yeni sezonda Fenerliler "Beni Sev" diyecek

Fenerbahçe, transfer açıklamasının ardından Edin Dzeko'nun tanıtım videosunu yayınladı. Videoda Fenerbahçe taraftarlarna seslenen Bosna Hersekli futbolcu ünlü şarkıcı Hande Yener'in "Beni Sev" şarkısını söyledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu KAP'a bildirdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler