Edin Dzeko, Hajduk Split'e transfer olacak mı? Mario Branco açıkladı...

11.07.2024 - 11:39 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 11:55

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco, Edin Dzeko'nun Hajduk Split iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Edin Dzeko, Hajduk Split'e transfer olacak mı? Mario Branco açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden  Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Hajduk Split maçı öncesi Edin Dzeko'nun geleceğiyle ilgili 24sata'a açıklamalarda bulundu.

"Dzeko bizim için çok önemli ve onu kaybetmek istemiyoruz"

Edin Dzeko'nun Hajduk Split iddialarına değinerek sözlerine başlayan Branco, "Edin Dzeko bizim kaptanımız, en iyi golcülerden ve en önemli oyunculardan biri. Geçen sezon da hemen hemen tüm maçlarda oynadı ve sakatlık yaşamadı. 38 yaşında olmasına rağmen genç ve kendisinden çok memnunuz. Bildiğim kadarıyla kendisi bizden memnun ve gelecek sezon için ortak planlarımız var. Onun ayrılacağı yönündeki söylentilerin nereden çıktığını bilmiyorum, özellikle de halihazırda çok sayıda forvetimiz yok. Dzeko bizim için çok önemli ve onu kaybetmek istemiyoruz" dedi.

"Dzeko anlaşmamızın bir parçası"

Açıklamalarına devam eden Branco, "Mourinho ile görüşmelere başladığımın başından beri Dzeko'yu da konuşuyorduk. Bana Roma'daki ilk iki ayının en sevdiği aylar olduğunu çünkü o dönemde Dzeko'nun da orada iyi oynadığını söyledi. Bu nedenle Dzeko, başından beri anlaşmamızın ve üzerinde anlaştığımız projenin bir parçasıydı ve değişen bir şey yok" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de görev yapmıştı! Tutuklandı...
Habere Git

"Dzeko'nun Hajduk'a karşı hislerini biliyorum"

Dzeko'nun Hajduk Split'e karşı duygularını bildiğini söyleyen Branco, "Dzeko'nun Hajduk'a karşı hislerini biliyorum, bu konuyu birkaç kez konuşmuştuk. Miha Zajc da ailesi gibi Hajduk hayranı... Hepimiz Dinamo'dan gelen Livakovic ile dalga geçiyoruz... Tadic'i de eklediğimizde İstanbul'da küçük bir Balkan kolonimiz var ve kulüpteki herkes onlardan ve kulüptekilerden memnunum" ifadelerini kullandı. 

Hajduk Split'in teklifi

Öte yandan basında yer alan bilgilere göre Hajduk Split'in, Edin Dzeko'ya 4 milyon Euro değerinde 2 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlandığı belirtildi.

Fenerbahçe performansı

38 yaşındaki Bosna-Hersekli futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 46 karşılaşmada 25 gol ve 10 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray aradığı 8 numarayı Rusya'da buldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler