Edin Dzeko'dan takım arkadaşlarıyla toplantı: "Şampiyonluk yaşamaya geldim"

01.04.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 01.04.2024 - 10:31

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Edin Dzeko, takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli oyuncu sarı-lacivertli takıma şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyledi.

Edin Dzeko'dan takım arkadaşlarıyla toplantı: "Şampiyonluk yaşamaya geldim"

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Edin Dzeko, takım arkadaşlarıyla kısa bir toplantı yaptı. 

"Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim"

Fanatik'te yer alan habere göre; Dzeko’nun konuşmasında, “Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Bu yolda ilerliyoruz. Avrupa’da da son 8 arasına kaldık. 

"Oyuncular olarak saha içinde kalıp işimize bakalım"

Bizim için önemli olan tek şey sıradaki maçtır. Adana Demirpor karşılaşmasından başka bir şey düşünmeyelim. Oyuncular olarak saha içinde kalıp işimize bakalım. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "Fred, Muslera..."
Habere Git

"Sezonu 3 kupayla kapatma şansımız var"

Sezonu 3 kupayla kapatma şansımız var, bunu sonuna kadar zorlayalım. Bunun dışındaki konuları yönetimimiz halleder” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Fenerbahçe Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak

Öte yandan Fenerbahçe Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanması durumunda yarın yapılacak.

Gündemde futbol faaliyetlerinin durdurulması ya da ligden çekilme yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Devre arası gelmişti! Beşiktaşlı yıldıza talip çıktı
Habere Git

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek genel kurul toplantısı saat 17.00'de başlayacak. Olağanüstü genel kurul toplantısı, yarın çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Nisan'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Genel kurula aidat borcu olmayan üyeler katılabilecek.

Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan sarı-lacivertli kulüp, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplanacak.

Senin için hazırladığımız haberler