EA FC 24'ün futbolcu reytingleri sızdırıldı! Süper Lig yıldızlarının güçleri

13.09.2023 - 15:07 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 15:26

FIFA oyununun devamı EA FC 24'ün futbolcu reytingleri sızdırılıldı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynayan yıldızların reytingleri belli oldu.

EA FC 24'ün futbolcu reytingleri sızdırıldı! Süper Lig yıldızlarının güçleri

AJANSSPOR HABER

Süper Lig kulüpleri bu yaz transfer döneminde kadrolarına büyük yıldız transferler yaptı. Taraftarın ve sosyal medyanın çokça konuştuğu bu transferlerin FIFA'nın devam serisi olan EA Sports FC 24 oyunundaki reytingleri ise sızdırılmaya başladı.

Lider Fenerbahçe

Süper Lig takımları arasında güç ortalaması en yüksek kulüp Fenerbahçe oldu. Reyting sıralamasının birinci sırasında 83 reyting ile Bosnalı golcü Edin Dzeko bulunuyor. 82 reytingle ikinci futbolcu ise yine Sarı-Lacivertliler’in bu seneki transferi Dusan Tadic. Üçüncü sırada da yine 82 reytingle Dominik Livakovic var.

Galatasaray’ın yıldızları

Galatasaray’da Zaha 81 reytinge sahipken Hakim Ziyech ve Mauro Icardi 80 reytingte bulunuyor. Cimbom’un kalecisi Muslera da Icardi ve Ziyech gibi 80 reytingine sahip. Galatasaray'da en yüksek reytinge sahip futbolcu 82 reyting ile Lucas Torreira.

İlgini Çekebilir
İşte Arda'nın EA SPORTS FC 24'teki reytingi!
Habere Git

Beşiktaş’ta Aboubakar birinci sırada

Beşiktaş’ta ilk sırada 79 reytingle Vincent Aboubakar bulunuyor. İkinci sırada ise yeni transfer Ante Rebic 77 reytinge sahipken, Eric Bailly’nin ise 76 reytingi bulunmakta.

Trabzonspor'un yeni transferi Uğurcan'la aynı güçte

Trabzonspor’un yeni transferi Nicolas Pepe’nin oyun içi reytingi 78 olarak düzenlenmiş bulunmakta. Kaleci Uğurcan Çakır’ın da gücü 78 olarak hesaplanmış. Yeni transfer Orsic’in reytingi 75, Mendy’nin ise 72.

Türk futbolcular

Kerem Aktürkoğlu ve Ferdi Kadıoğlu’nun 77, İrfan Can Kahveci ve Mert Günok’un 75, Abdülkadir Ömür’ün 73, Tayyip Talha Sanuç ve Samet Akaydin’in 70 ve Kazımcan Karataş’ın 68 reyting olarak düzenleneceği tahmin ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler