Ebrar Karakurt: "Ben zirvedeyim, sesiniz duyulmuyor'"

03.09.2023 - 12:57 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 18:06

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Ebrar Karakurt flaş bir paylaşım yaptı. İşte detaylar.

Ebrar Karakurt: "Ben zirvedeyim, sesiniz duyulmuyor'"

AJANSSPOR-HABER

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde bu akşam Sırbistan ile karşılaşacak.

Ebrar Karakurt'tan maç öncesi paylaşım

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinden Ebrar Karakurt, final karşılaşması öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Ben zirvedeyim, sesiniz duyulmuyor"

Yıldız oyuncu, "Ben zirvedeyim, sesiniz duyulmuyor" paylaşımını yaptı. Ebrar Karakurt, maça saatler kale bir tweet daha attı ve şu ifadeleri kullandı: "Bugün tarihimizin en büyük maçına çıkıyoruz. Tarihte ilk kez takım sporlarında Avrupa şampiyonu olabiliriz!!! Şans dileyin"

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Samsun'a transfer yasağı tehlikesi!
Habere Git

Abdulhamid yanıtı tepki çekmişti

Bilindiği üzere milli oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan Abdulhamid Denge isimli bir kullanıcı ile polemik yaşamıştı.

Abdulhamid Denge isimli kullanıcı, Ebrar Karakurt için, "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullanırken Ebrar Karakurt ise, "Boş yapma" Abdulhamid" ile kullanıcıya yanıt vermişti.

Maç TRT 1'de

Öte yandan Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanacak maç, TSİ 21.00'de başlayacak. Maç TRT 1'den canlı yayımlanacak.

İlgini Çekebilir
Kabilesi tarafından kucaklanmayan çocuk: Melissa Vargas
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler