Ece Erken eşinin öldüğünü öğrendiği an neler yaşadı? ilk sözleri...

28.01.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 12:17

Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün gece hayatını kaybederken, Ece Erken'in eşininin saldırıya uğradığı görüntüleri ilk kez izlediğinde neler yaşadığı ortaya çıktı.

Ece Erken eşinin öldüğünü öğrendiği an neler yaşadı? ilk sözleri...

Dün gece saat 00.30 sıralarında Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak'ta meydana gelen olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, saldırıda Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü Murat Bilmez ise yaralandı.

"Görüntüyü yakınlaştırdı, eliyle işini sevdi"

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcusu Bircan Bali, yakın arkadaşı Ece Erken'in, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan kanlı saldırı sonrası yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

'Yapayalnız, kimse yok'

Bircan Bali, "Şerefsizce bir saldırıyı kimse hak etmez. Ece olduğu yerde görüntüleri izleyince dizlerinin üzerine çöktü, telefonla görüntüyü yakınlaştırdı, eliyle kocasını sevdi ve sadece 'Yapayalnız, kimse yok' dedi. Ece çok az, çok zor konuşuyor" dedi ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önce telefonuna tehdit mesajı geldiğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Masadaki tanık anlattı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ölmeseydi 400 öğrenci...
Habere Git

Son mesaj saldırıdan 17 dakika önce

Bircan Bali, konuşmasının devamında, "Ece o günü anlattı. 'Arabaya bindi, gidişini izledim' dedi. Sonra yazışmışlar, gece saat 00.13 en son yazışmışları. 'Geliyorum' demiş, bu kadar. Sonra sessizlik! 15 dakika boyunca yedi kere aramış" ifadelerini kullandı.

'Sakat kalsa da ben bakarım kocama'

'Söylemezsem Olmaz' yorumcusu, "Sonra sürücü Ece'yi arıyor, 'Ben vuruldum' diyor. Ece, Şafak'ı soruyor. 'Şafak çok iyi' yanıtını alıyor. Hatta 'Sakat kalsa da ben bakarım kocama' diye düşünüp hastaneye gitmiş. Erken o anları 'Tam ben girerken o kadar çok kişi geldi ki. Ben ne kocamı gördüm ne sesini duydum' diye anlattı. Apar topar Ece'yi dışarı çıkarmışlar" diye konuştu.

"Ece eşine "gitme" demiş

Programın diğer yorumcusu Seren Serengil, "Ece o gün eşine 'Gitme' demiş. Çocuklar gelemeyince ertelenmiş tatil planı. Şafak da 'Fikret abi (Orman) ile görüşmeye gideceğim' demiş. Ece ısrar etmiş, gitme diye" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler