Edin Dzeko: "Beşiktaş büyük bir takım"

04.12.2023 - 22:27 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 22:30

Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin golcü ismi Edin Dzeko, Sivasspor'u sahalarında mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı...

Edin Dzeko: "Beşiktaş büyük bir takım"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin golcü ismi Edin Dzeko, Sivasspor'u sahalarında 4-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Büyük bir maç, büyük bir takıma karşı oynayacağız"

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Dzeko, "Bugün kazanmamız çok önemliydi. Birkaç gün dinlenip Beşiktaş derbisine hazırlanacağız. Büyük bir maç, büyük bir takıma karşı oynayacağız. Kaliteli oyuncuları var. Bugün sahada neyi iyi yapamadığımızı iyi analiz edeceğiz.

"Fred'i çok özledik"

Sahada olduğu zaman onun orada olduğunu hissediyorsunuz, Fred büyük bir oyuncu. Fred'i çok özledik. Fiziksel olarak daha da üzerine koyacaktır. Kolay değil. 1 ay boyunca sakat olmak kolay değil. Fred'in bugün oyunu, daha altını ve süre olarak daha azını bekliyordum.

İlgini Çekebilir
Asist Tadic, gol Szymanski! Müthiş ikili iş başında...
Habere Git

"Önümüzde birkaç gün dinlenme fırsatı olacak"

Galip gelmek çok önemliydi. Önümüzde birkaç gün dinlenme fırsatı olacak. Beşiktaş maçı, büyük bir maç. İyi oyuncuları var. O maça kadar olan süreyi iyi değerlendireceğiz ve o maça da en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi. 

Edin Dzeko, 13. golüne ulaştı

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Edin Dzeko, alınan galibiyette önemli rol oynarken 3 maç aranın ardından gol sevinci yaşadı. 37 yaşındaki futbolcu, 75. dakikada Tadic’in asistinde çok şık bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı. Dzeko, Süper Lig’deki 14 maçın tamamında forma giyerken 2 kez de asist yaptı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 2 golü bulunan Dzeko, bu sezonki gol sayısını 13’e yükseltti. Mücadeleye 11’de başlayan Edin Dzeko, 90 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci'den Sivasspor'a müthiş gol!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler