Edin Dzeko Çaykur Rizespor’a mı geliyor? Bülent Uygun cevapladı

06.05.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 16:35

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Uygun, takımdaki sakatlıklar ve transferde adı geçen Edin Dzeko hakkında konuştu.

Edin Dzeko Çaykur Rizespor’a mı geliyor? Bülent Uygun cevapladı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 40. haftasında sahasında 8 Mayıs Cumartesi günü Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle oyun yapısı ile ilgili yeni önlemler alacaklarını söyledi.

'Boldrin sezonu kapattı, Remy'de problem'

Uygun, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan oyuncular olduğunu kaydederek, "Boldrin, Yasin, Fabricio Baiano, Donsah sezonu kapattı. Remy'de biraz problem var. Kadromuz için sakat ve sezonu kapatanlar var. 

Uygun: 3 maçı en iyi şekilde tamamlayacağız

Bununla ilgili önlemleri alacağız. Abdullah'ın kasığında ağrı var. Zor süreç içerisindeyiz. Haftalar öncesinden iyi puan toplamış olmak bizim için mutluluk verici. Devam eden arkadaşlarla kalan üç maçı en iyi şekilde tamamlamak hedefindeyiz" ifadelerini kullandı.

Samudio, Rizespor'da kalacak mı?

Kovid-19 salgını nedeniyle transfer yapmanın zor olduğunun altını çizen Uygun, şöyle devam etti: "Alternatifli transfer planımız var. Samudio ile devam etmek istiyoruz. Samudio'nun sorunu oyuncunun yüzde 50'si bir şirkette, yüzde 30'u bir şahısta, yüzde 20'si bir menajerde. Kendisi ile konuşup bunu nasıl çözeceğimize bakacağız. 

Çaykur Rizespor 4-5 yanabcı alacak

Aramızdan ayrılanlar olacaktır. 4 veya 5 yabancıyı kadromuza katmak, 4-5 de banko oynayabilecek genç oyuncuyu takviye etmek istiyoruz. 18 futbolcumuzun sözleşmesi bitiyor. Umar, bir yıldır top oynamıyor. İyileşme aşamasına geldi. Bunları değerlendireceğiz. Dimitris, Jovancic de var. Bizi hedefe götürecek, Rizespor'u yukarı taşıyacak isimleri inşallah transfer edeceğiz."

'Dzeko çok şey katar ama zor'

Açıklamalarında sosyal medyada çok sayıda futbolcu ismi dolaştığını, bunlardan birinin Edin Dzeko olduğunu aktaran Uygun, bu tarz oyuncuların geldiği takıma çok şey katacağını, ancak gelmesinin zor olduğunu söyledi.

Takımıyla sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek Roma'nın golcüsü Edin Dzeko'nun adı ara transferde Fenerbahçe ile de anılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler