Edin Dzeko'dan Montella'ya flaş öneri: "Pişman olmazsın"

01.03.2024 - 08:39 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 08:43

Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla bir araya geldi. Boşnak yıldız, İtalyan hocaya flaş bir öneride bulundu. İşte detaylar...

Edin Dzeko'dan Montella'ya flaş öneri: "Pişman olmazsın"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçeli futbolcular Edin Dzeko, Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Serdar Dursun'la yemek yedi. 

Dzeko'dan Serdar Dursun için övgü dolu sözler

Fanatik'te yer alan habere göre; Futbol ve İtalya ağırlıklı bir sohbetin gerçekleştiği yemekte Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Edin Dzeko’nun, takım arkadaşı Serdar Dursun için övgü dolu sözler sarf ettiği kaydedildi. 

"Pişman olmazsın"

Boşnak yıldızın Montella’ya, “Serdar Dursun’un Fenerbahçe’ye dönüşü çok iyi oldu. Sahada güzel anlaşıyoruz. Milli Takım’a alırsan pişman olmazsın” dediği öğrenildi.

"Türkiye gizli favori"

Montella, Bonucci'ye Euro 2024'te yer alması için iyi şanslar diledi. Krunic ve Dzeko'ya da, Bosna'nın play-offları geçip Euro 2024'te yer alması başarı dileklerinde bulundu.

Dzeko ve Bonucci ise Montella'ya elinde çok iyi bir kadro ve jenerasyonun olduğunu Türkiye'nin şampiyonanın gizli favorileri arasında yer aldığını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler