Edin Visca gidecek mi? Avcı açıkladı…

05.08.2016 - 09:56 | Son Güncellenme: 05.08.2016 - 09:56

İstanbul Başakşehir takımının hocası Abdullah Avcı, Edin Visca'nın transfer tekliflerine rağmen kalacağını düşündüğünü söyledi.

UEFA Avrupa Ligi’nde tur atlayan İstanbul Başakşehir takımının teknik direktörü Abdullah Avcı, çok önemli bir zafer elde ettiklerini vurguladı. Adı transfer söylentilerine karışan Edin Visca’nın takımda kalacağını düşündüğünü dile getiren Avcı, genç Cengiz Ünder’e de övgülerde bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı:

“Ülkenin yaşadığı süreçte futbolun arkıt insanların kafasını buraya çevirmesi, tur atmalası bizi çok mutlu etti. İyi bir futbol takımına karşı oynadık. Sertler, agresifler bir geçiş takımı. Oyunda yediğimiz goller duran toptan ve ikinci gol de penaltıdan.. Yerleşim durumunda çok fazla pozisyon vermedik. Basit pas hataları yaptık ama ikinci yarıda özellikle çabuk kenarları bulup oyuna ortak olduk. 36 yaşındaki Emre sahanın en çok koşan oyuncularından bir tanesi. Bu ekip oyunu ve rekabet ortamı var.”

“Bugün ilk turumuzu atladık. Kulübümüze, takımımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Cengiz bizim 1 senedir istediğimiz bir oyuncu. Altınordu’da eğitimini almış. Onlara da teşekkür ediyoruz. Hazırlık maçlarında kendini kabul ettirdi. Biz de ona daha çok üsre vererek, kendisi için, Türk futbolu için onu geliştirmek istiyoruz. Özel bir oyuncu. Umarım Şansı da bahtı da açık olur. Klas bir asist yaptı. Mossoro da klas bir asist yaptı. Bugün oyuna giren oyuncular hep hazırlardı. O yeteneklerini doğru tamamladığı süreve biz ona daha fazla süre vereceğiz. Umarım bu gelişimini hızla tamamlar. Lig başlamadığı için şans vermedik, Avrupa Kupaları’yla birlikte daha fazla süre alacak.”

Edin Visca’nın kalacağını düşündüğünü söyleyen Avcı, “Geçen sene bir kenar oyuncusu 17 gol 6 asist yaptı. Koaly bir şey değiş. Yazı transfer dedikoduları dolaştı. Transfer teklifleri geldi. O kafasını buraya verdi ve şu an devam ediyor. Güzel bir yoldayız. Edin’in bizi tercih edeceğini ve devam edeceğini düşünüyorum. Öyle görünüyor.” şeklinde konuştu.

AMK

Senin için hazırladığımız haberler