Galatasaray Beraberliğinden Sonra Alanyasporlu Efecan Karaca ve Jure Balkovec Konuştu

23.10.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 22:26

Süper Lig'de 10 kişi kalan Galatasaray'a karşı 2-0'dan dönerek 2-2 beraberliği yakalayan Alanyaspor'da Efecan Karaca ve Jure Balkovec açıklama yaptı.

Galatasaray Beraberliğinden Sonra Alanyasporlu Efecan Karaca ve Jure Balkovec Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor, Galatasaray'a konuk oldu. İlk devre 2-0 geriye düşen Alanyaspor, 31. dakikada Sacha Boey'in oyundan atılması ile oyuna ortak oldu. İkinci yarı oynanan oyunla eşitliği yakalamayı başaran konuk ekip, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Maçın ardından Alanyasporlu Efecan Karaca ve Jure Balkovec açıklamalarda bulundu.

"Korkak oynadık"

Alanyaspor kaptanı Efecan Karaca, "Öncelikle ilk yarı sanki bizim için yokmuş gibiydi. İlk 20 dakika Galatasaray inanılmaz baskı yaptı. Biz de birazcık korkak oynadık diyebiliriz. Kırmızı karttan sonra özgüvenimiz yerine geldi. Tabii 1 kişi eksik oynamak Galatasaray için kolay değildi. Biz de bunun avantajını kullandık." ifadelerini kullandı.

"Galip de gelebilirdik"

Konuşmalarına devam eden Efecan, "2. yarı hocamızın konuşmaları işe yaradı. Özgüvenli şekilde ikinci yarıyı oynadık. Beraberliği yakaladık, galip de gelebilirdik. Galatasaray gibi büyük camiadan deplasmanda 1 puan almak ve geriden gelmek çok önemliydi. Geçen hafta galibiyet almıştık, bu hafta da Galatasaray'dan beraberlikle ayrılmak bizim için çok iyi." dedi.

"Hocamız devre arasında 'siz bu değilsiniz, çok korkak oynuyorsunuz' dedi"

Devre arasında soyunma odasındaki konuşmaları aktaran Efecan, "Hocamız devre arasında 'siz bu değilsiniz, çok korkak oynuyorsunuz' dedi. Ben de kaptan olarak, zaten maç 2-0 olmuştu, artık kaybedecek bir şeyimiz yoktu en fazla 4-5 olur dedim. Çıkalım, özgüvenli şekilde oynayalım olmazsa olmaz dedim. Tüm arkadaşlarım yüreğini koyarak oynadı. Hepsini kutluyorum." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Ve yıldızlar atıyor ama Aslan yine gülmüyor
Habere Git

"Kırmızı karttan sonra farklı bir Alanyaspor izlettik"

Jure Balkovec ise şunları söyledi: "İlk 15 dakika çok fazla baskı geleceğinin farkındaydık. Çok da iyi takımlar zaten. Buna engel olamadık ama 2. yarı kırmızı karttan sonra farklı bir Alanyaspor izlettiğimizi düşünüyorum. Büyük takıma karşı 2 gol atmak kolay değil. Mutluyuz o yüzden."

Senin için hazırladığımız haberler