Alanyaspor Efecan Karaca, Serkan Kırıntılı ve Tayfur Bingöl'e imza attırdı

04.02.2022 - 18:12 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 20:18

Süper Lig'in formda ekiplerinden Alanyaspor futbolcuları Efecan Karaca, Serkan Kırıntılı ve Tayfur Bingöl ile yeni sözleşmelere imza attığını açıkladı.

Alanyaspor Efecan Karaca, Serkan Kırıntılı ve Tayfur Bingöl'e imza attırdı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor Efecan Karaca, Serkan Kırıntılı ve Tayfur Bingöl ile yeni sözleşmelere imza attı. Efecan Kara 2025 yılına kadar, Serkan Kırıntılı 2024 yılına kadar ve Tayfur Bingöl'de 2025 yılına kadar Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. 

Efecan Karaca sözleşmesini uzattı

Fenerbahçe'ye imzası beklenirken iki kulüp başkanının yaşadığı gerilim sonrası transferi gerçekleşmeyen milli futbolcu Efecan Karaca'da Alanyaspor ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı. Efecan Karaca: "Benim için çok zor bir hafta geçti. Kafa karışıklığı olabilir. Başkan ve yöneticilerimiz kafamın rahatlaması için ellerinden geleni yaptılar. Alanyaspor benim evim. Sözleşmemi 3 yıl daha uzattık."

İlgini Çekebilir
Ali Koç ile telefonda görüşen Efecan Karaca yıkıldı!
Habere Git

Tayfur Bingöl: Beşiktaş’a transfer olmak istiyorum

Alanyaspor ile sözleşmesini uzatan Tayfur Bingöl imzanın ardından açıklamalarda bulundu. Tayfur "Mutluyum. Tek bir hayalim var: Alanyaspor futbolcusu olarak Beşiktaş’a transfer olabilmek. Bu olursa hayalim gerçekleşmiş olacak, olmasa da futbolu Alanyaspor’da bırakmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Farioli'den transfer açıklaması

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Fenerbahçe'nin temaslarda bulunduğu Efecan Karaca ile ilgili konuşmuştu. İtalyan teknik adam Efecan Karaca takımda kalacak mı? sorusuna, ''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir Transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'' yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler