Efecan Karaca: “Geçen yıl yarım kalan hikayenin devamını getirmek istiyoruz”

10.02.2021 - 23:02 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 23:15

Son dakika haberleri... Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray’ı yendi. Peki Aytemiz Alanyasporlu futbolcular neler söyledi? İşte detaylar...

Efecan Karaca: “Geçen yıl yarım kalan hikayenin devamını getirmek istiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında, Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Galatasaray’ı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Aytemiz Alanyasporlu futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Aytemiz Alanyasporlu futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Efecan Karaca: “Galatasaray gibi bir takıma karşı takım arkadaşlarımı kutlarım. Bir oyun planımız var ve onu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Sonlara doğru yorgunluk oldu. İnşallah geçen yıl yarım kalan hikayenin bu sene devamını getirmek istiyoruz.”

Salih Uçan: “Zor bir maçtı. Derbiyi kazandılar ve morallilerdi. Biz de geçen sene bu kupada final oynadık, yine istiyoruz. İkinci yarının başında gol bulmamız çok iyi oldu. Sonlara doğru pres yedik, olabilir.”

Khouma Babacar: “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Galatasaray büyük bir takım ve evlerinde oynayacağımız maç kolay olmayacaktı ama burada galibiyet aldık ve mutluyuz. Elbette kupayı kazanmak istiyoruz, kolay olmayacak."

Senin için hazırladığımız haberler