Efecan Karaca'dan Ömer Erdoğan'ın kırmızısına yorum

24.09.2023 - 23:14 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 23:23

Süper Lig'de Corendon Alanyaspor'un Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Akdeniz ekibi cephesinden açıklamalar yaptı.

Efecan Karaca'dan Ömer Erdoğan'ın kırmızısına yorum

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. Corendon Alanyaspor'un evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Efecan Karaca ve yardımcı antrenör İsmail Serbest açıklamalarda bulundu.

Efecan Karaca: Kuralı bilmiyordum hocamız kırmızı gördü

Ömer Erdoğan'ın gördüğü kırmızı kart pozisyonuna değinen Efecan Karaca "Oyuna iyi başlayamadık. İlk 30 dakika Fenerbahçe çok iyi oynadık. Son 15 dakika oyunu dengeledik derken gol yedik. 2. yarı iyi başladık ama neticesinde golü bulamadık. Oyunu soğuttular ve 1-0 kazandılar. Tebrik ederim. Kuralı bilmiyordum topu sakladığı için kırmızı kart gördü hocamız. Yeni kuralmış. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

İsmail Serbest: Çalıştığımız oyunu oynadık

Maçın ardından konuşan yardımcı antrenör İsmail Serbest "İlk yarıda istediğimiz, çalıştığımz oyunu oynayamadık. Özellikle top rakipte çok azla kaldı. Biz bunu planlamamıştık. İlk yarı öyle ama 23. yarı formasyonda değişiklik yaptık. Önde basan ve topa sahip olan taraf bizdik ama sıkıntı şu; üretkenlik anlamında iyi değildik. Fenerbahçe ciddi bir rakip. İyi futbolculardan oluşan bir takım. Pozisyon da vermediler. Artık bu maç bitti. Adana Demirspor maçına hazırlanacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler