Efecan Karaca'nın transferinin açıklanması an meselesi

29.12.2021 - 17:55 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 08:42

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroya katılmasını istediği isimler arasında yer alan Efecan Karaca'nın transferinin bitmesi an meselesi.

Efecan Karaca'nın transferinin açıklanması an meselesi

AJANSSPOR - HABER

Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı devre arasında 3 ismi transfer edeceklerini ve bunlardan birinin de sağ kanat olacağını açıklamıştı.

Efecan ve Visca gündemdeydi

Karadeniz ekibinin sağ kanat için listesine aldığı isimler arasında Başakşehir'den Edin Visca ve Alanyaspor'dan Efecan Karaca ilk sıralarda yer alıyordu.

Visca maliyeti ve yabancı sınırı nedeniyle zor

Trabzonspor bu isimlerden Edin Visca'yı hem maliyetinin yüksek olması hem de yabancı sınırında sıkıntı yaşamamak için beklemeye aldı. Bordo mavililer sol beke de yabancı bir futbolcu transfer ettiği takdirde maçlarda bazı yabancılarını yedekte bekletmek zorunda kalacak.

Efecan Karaca transferi açıklanabilir

Bordo mavililer bir diğer gözdesi olan Alanyaspor kaptanı Efecan Karaca'nın transferine öncelik verirken, güney ekibiyle yapılan görüşmeler hızlandırıldı. Bir süredir devam eden görüşmelerde taraftarların anlaşmaya çok yakın olduğu ve transferin her an açıklanabileceği kaydedildi.

Sözleşmesi bitiyor, gelmeyi çok istiyor

Sezon başında Karadeniz ekibine transferi gündeme gelen ancak Alanyaspor bırakmadığı için kulübünde kalan Efecan'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Alanyaspor'un da Efecan'ın sezon sonu serbest kalacak olmasından dolayı bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

Para + takas karşılığında

Bordo mavililer 32 yaşındaki futbolcunun transferini para+takas teklifiyle bitirmeyi planlıyor. Efecan için ödenmesi planlanan paranın 1 milyon ero civarında olduğu, takasta kullanılacak isimler arasında ise Yusuf Sarı ve Yunus Mallı'nın olduğu belirtiliyor.

18 maçta 3 gol 9 asist

Milli Takım'da da forma giyen Efecan Karaca bu sezon Alanyaspor formasıyla 18 maça çıkarken, 3 gol ve 9 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler