THY EuroLeague'de Anadolu Efes Bu Akşam Evinde Monaco'yu Konuk Edecek

14.04.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 16:44

EuroLeague'in son haftasında Anadolu Efes evinde Fransız ekibi Monaco'yu konuk edecek. Temsilcimiz bu karşılaşmayı kazanarak sezona güzel bir nokta koymanın peşinde.

THY EuroLeague'de Anadolu Efes Bu Akşam Evinde Monaco'yu Konuk Edecek

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 34. ve son haftasında geçtiğimiz iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes, Sinan Erdem'de Fransız ekibi Monaco'yu konuk edecek. İşte maç öncesi öne çıkan ayrıntılar...

Amaç şık bir son

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye mağlup olarak play-off ihtimallerini tüketen Anadolu Efes, Monaco karşısında kazanarak çalkantılı geçen sezonun finaline güzel bir son yazmaya çalışacak. 

2 isim yok 2 isim şüpheli

Anadolu Efes'te zorlu Monaco maçında sakatlıkları devam eden Bryant Dunston ve Doğuş Balbay parkeye çıkamayacak. Küçük sakatlıkları bulunan Vasilije Micic ve Chris Singleton'un durumları ise maç saatinde belli olacak.

İlgini Çekebilir
CANLI| Anadolu Efes- Monaco
Habere Git

Larkin ve Clyburn için açıklama gelmedi

Anadolu Efes geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde kaybedilen Pınar Karşıyaka maçının ardından takım İstanbul'a dönüş uçağını kaçırdı. Will Clyburn ve Shane Larkin'in ise takımla dönmeyi reddederek Shane Larkin'in özel aracıyla İstanbul'a döndüğü iddia edilmişti. Henüz resmi bir açıklama yapmayan kulübün yıldız oyunculara cezai yaptırım uygulayıp uygulamayacağı bilinmiyor.

Monaco'nun eşleşmesi belli oldu

EuroLeague'de başarılı bir sezon geçiren Monaco geçtiğimiz haftalarda 4. sırayı almayı garantilemişti. Fransız ekibinin play-off'taki eşleşmesi dün Maccabi Tel Aviv'in 5.'liği garantilemesinin ardından belli oldu. Monaco ve Maccabi Tel Aviv son 8'de Final Four'a çıkmak için mücadele edecek.

Anadolu Efes-Monano maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 20.30'da Sinan Erdem'de ilk hava atışı yapılacak olan mücadele S Sport ve S Sport Plus ekaranlarından naklen yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
NBA yıldızı: “Anadolu Efes burada rekabet edebilir”
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler