Anadolu Efes'e ilk yenilgisini yaşatan Mtirovic'den çarpıcı sözler

30.10.2023 - 09:44 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 09:53

Basketbol Süper Ligi'nde güçlü rakibi Anadolu Efes'i 95-76 mağlup ederek rakibini mağlubiyetle tanıştıran Galatasaray Ekmas'da koç Mtirovic, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Efes'e ilk yenilgisini yaşatan Mtirovic'den çarpıcı sözler

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 5’inci haftasının kapanış maçında Galatasaray Ekmas, Anadolu Efes’i 95-76 mağlup etti.

Bu sonuçla Galatasaray, ligde 3’üncü galibiyetini aldı. Anadolu Efes ise ligdeki ilk mağlubiyetini yaşadı.

Karşılaşma sonrası Galatasaray Ekmas Başantrenörü Zvezdan Mtirovic değerlendirmelerde bulundu.

"Gerçekten iyi hazırlandık"

Efes'i çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Koç Zvezdan Mitrovic, "Gerçekten iyi hazırlandık. Anadolu Efes'i EuroLeague'de zor ve sert bir maçtan çıktığını bilerek analiz ettik." dedi.

"Bana göre takıma dair her şey tamamdı"

Maçta çok iyi savunma yaptıklarını vurgulayan Mtirovic, "Tüm planladığımız şeyler tuttu. Gerçekten çok iyi bir maç çıkardık. Çok iyi bir savunma yaptık. Bana göre takıma dair her şey tamamdı. Her şey çok güzeldi. Oyuncularımın hakkını vermem lazım." dedi.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes komşudan tatsız dönüyor!
Habere Git

Cimbom, 2 maçlık mağlubiyet serisine son verdi

Anadolu Efes, bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini alırken Galatasaray Ekmas; resmi maçlardaki 3, lig maçları özelindeki 2 maçlık mağlubiyet serisini noktalamış oldu.

Buğrahan Tuncer, eski takımına acımadı

Ayrıca karşılaşmafda Buğrahan Tuncer, eski takımına karşı ürettiği 16 sayıyla Galatasaray'ın en skorer ismi olurken Göksenin Köksal 15, Akwasi Yeboah 14 sayıyla oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler