Anadolu Efes Amerikalı Yıldızı Elijah Bryant'ın Sözleşmesini Uzatıyor

08.06.2023 - 19:13 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 19:51

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes takımın önemli parçalarından olan Amerikalı kısa Elijah Bryant ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı.

Anadolu Efes Amerikalı Yıldızı Elijah Bryant'ın Sözleşmesini Uzatıyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de şampiyon olduğu son iki sezonun ardından bu yıl play-off'ların uzağında kalarak hayal kırıklığı yaşayan Anadolu Efes'te gelecek sezon için çalışmalar başladı. Efes iç transferde önemli bir hamle yapmak üzere.

Elijah Bryant ile yola devam

BasketNews'dan Donatas Urbonas'ın haberine göre Anadolu Efes sezon sonu takım ile sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki guard Elijah Bryant ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladı.

NBA şampiyonu olarak geldi

Mayıs 2021'de EuroLeague ekibi Maccabi Tel Aviv'den ayrılarak NBA ekibi Milwaukee Bucks ile sözleşme imzalayan Elijah Bryant burada geçirdiği yaklaşık 1 ay sonunda NBA şampiyonluğunu kazanan takımın bir parçası olmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Anadolu Efes maçının hakem yönetimine sert tepki!
Habere Git

Anadolu Efes'e şampiyon olmaya geldi

Geçen sezon 2 yıllık sözleşme ile kadrosuna katıldığı Anadolu Efes'te ilk sezonunda fark yaratmayı başaramayan oyuncu yer yer etkili performanslar sergilediği 2021/2022 sezonunda takımın üst üste 2. EuroLeague şampiyonluğunun bir parçası oldu.

Bu sezon kendine geldi

Elijah Bryant bu sezon ise Anadolu Efes forması ile oldukça etkileyici bir performans gösterdi ve takım için önemli bir konuma geldi. EuroLeague'de 34 maçta forma giyen 1.93'lük guard; 8.5 sayı, 4.1 ribaunt ve 1.5 asist ortalamaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler