Tom Brady ve Brezilyalı süper model Gisele Bündchen boşandı / NFL haberi

29.10.2022 - 14:25 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 14:33

NFL yıldızı Tom Brady ve Brezilyalı süper model Gisele Bündchen boşandıklarını açıkladı. 2009’dan bu yana evli olan çiftin 2 çocuğu bulunuyor.

Tom Brady ve Brezilyalı süper model Gisele Bündchen boşandı / NFL haberi

AJANSSPOR HABER

NFL efsanesi oyun kurucu Tom Brady ve eski Victoria’s Secret modeli Gisele Bündchen birlikteliklerini sonlandırdı. 2009 yılından bu yana evli olan çiftin ayrılığı hayranları büyük şoka uğrattı. Vivan (9) ve Benjamin (12) adında iki çocuğu bulunan ikili ayrılığın ardından açıklamalarda bulundu. 

Gisele Bündchen'ın mesajı

Brady ve Bündchen ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarından birer mesaj paylaştı.  Gisele Bündchen  “Anne-Baba olarak onlara hak ettiği sevgi, ilgi ve özeni göstermeye devam edeceğiz" dedi. 

Brady: Çocuklarım hayatımın merkezinde olacak

Yıldız oyun kurucu Brady ise mesajında şunları söyledi: “Geçtiğimiz gün 13 yıllık eşim ile evliliğimizi sonlandırdık. Bu karara dostça ve hatıralara saygı duyarak vardık. Harika çocuklarımız olduğu için şanlıyız ve çocuklarımız her zaman hayatlarımızın merkezinde olacak. Gisele ile birlikte onların ebeveynleri olup onlara sevgi ve ilgi göstermeye devam edeceğiz.”  

İlgini Çekebilir
NFL efsanesi Tom Brady'den flaş karar! Ocak ayında emekli olmuştu...
Habere Git

Gisele Bündchen mektup yazmıştı 

Gisele Bündchen’in, eşi Tom Brady’ye yazdığı mektup daha önce Amerikan basınında gündeme gelmişti. Bündchen yazdığı duygusal mektupta dolaylı bir şekilde eşinden futbolu bırakmasını istemişti. Gerekçe ise Brady’nin futbol kariyerinden ötürü ailesine zaman ayıramamasıydı. 

Futbolu bırakmıştı ama fazla dayanamadı

Tarihin en iyi oyuncusu olarak gösterilen Tom Brady, geçtiğimiz şubat ayında emeklilik kararını açıklamıştı. Super Bowl şampiyonu oyuncunun aile yaşantısına yönelmesi beklenirken, emekli hayatı çok uzun soluklu olmamıştı. Mart ayının ortalarında emeklilikten döneceğini açıklayan Brady takımı Tampa Bay Buccaneers ile futbola dönmüştü. 

NFL tarihinde en çok şampiyon olan isim 

Tom Brady, NFL’de diğer sporlarda görmesi zor bir istatistiğe sahip. Ligde şampiyonluk sayısında kulüpler bazında liderlik; 6 ile Pittsburgh Steelers ve New England Patriots’ın elinde bulunurken, yıldız oyuncunun kariyerinde 7 şampiyonluk bulunuyor. Veteran oyuncu bu alanda açık ara lider. New England Patriots forması giydiği dönemde 6 şampiyonluk kazanan oyuncu son olarak halen formasını giydiği Tampa Bay Buccaneers ile 2021 yılında Super Bowl’u kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler