Eintracht Frankfurt, Andre Silva ile güldü!

13.06.2020 - 18:27 | Son Güncellenme: 13.06.2020 - 18:29

Eintracht Frankfurt, Andre Silva ile güldü!

Almanya Bundesliga 31. hafta maçında Hertha Berlin sahasında Eintracht Frankfurt'u ağırladı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta konuk ekip Frankfurt, ikinci yarıda gösterdiği performansı sayesinde 3 puanı alan taraf oldu.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Maça hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi Hertha Berlin, 24. dakikada yıldız forveti Krzysztof Piatek'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ilk yarıyı 1-0 önde bitirerek soyunma odasına rahat bir şekilde gitme planları yapan ev sahibi ekip, maçın kaderini değiştirecek bir olay yaşadı. 45+1. dakikada kırmızı kart gören Dedryck Boyata, takımı Hertha Berlin'nin sahada 10 kişi kalmasına neden oldu.

İkinci yarıda rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen konuk ekip Eintracht Frankfurt, maça daha istekli başlayan taraf oldu. 46. dakikada oyuna giren Andre Silva, oyuna girdikten 5 dakika sonra forvetteki partneri olan Bas Dost'a asist yaptı ve Frankfurt 1-1'lik eşitliği yakaladı. Portekizli forvet, 62. dakikada bu kez fileleri kendisi havalandırarak takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Bu golden 6 dakika sonra Evan N'Dicka'nın attığı golle 3-1'lik üstünlüğü yakalayan konuk ekip, sahadaki üstünlüğü tamamen ele geçirdi.

86. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Andre Silva, takımını 4-1 öne geçirdi ve galibiyette önemli rol oynayan isimlerin başında yer aldı. Bu sonuçla birlikte puanını 38'e yükselten Frankfurt 9. sırada yer alırken, ev sahibi Hertha Berlin ise 38 puanla 10. sıraya düştü.

Senin için hazırladığımız haberler