Fenerbahçe’nin Transfer Etmek İstediği Ekambi, Arabistan’dan Abha’ya Katılıyor

11.08.2023 - 11:05 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 11:09

Transfer Haberleri: Süper Lig’den Fenerbahçe’nin mercek altına aldığı Karl Toko Ekambi, Suudi Arabistan ekiplerinden Abha’ya katılmaya hazırlanıyor. Detaylar...

Fenerbahçe’nin Transfer Etmek İstediği Ekambi, Arabistan’dan Abha’ya Katılıyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Olimpik Lyon oyuncusu Karl Toko Ekambi’yi transfer listesine aldı. 30 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun tercihi ise Suudi Arabistan’dan Abha oldu. 

Fenerbahçe, Ekambi için teklifi verdi

L’Equipe tarafından aktarılan bilgilere göre Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe yeni bir transfer için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip Olimpik Lyon’un Kamerunlu sol kanat oyuncusu için Fransız ekiple temasta bulundu. Kanarya’nın 30 yaşındaki Karl Toko Ekambi için teklifi ise 1,7 milyon euro oldu.

Suudi Arabistan’dan da aynı teklif geldi

Haberin devamında Suudi Arabistan ekiplerinden Abha’nın da Karl Toko Ekambi ile ilgilendiği belirtildi. Abha da Kamerunlu futbolcu için Olimpik Lyon’a teklif götürdü. Arabistanlı ekibin teklifi de Fenerbahçe’nin teklifi gibi 1,7 milyon euro oldu.

İlgini Çekebilir
Karl Toko Ekambi kimdir, kaç yaşında, hangi pozisyonda oynuyor?
Habere Git

Olimpik Lyon’dan Kanarya’ya yeşil ışık

Karl Toko Ekambi için teklif veren Fenerbahçe, sol kanat oyuncusunun ekibinden yeşil ışık gördü. Olimpik Lyon, Sarı-lacivertli ekibin teklifini kabul etti. 

Ekambi, Arabistan’ı seçti

Fenerbahçe ve Abha’dan aynı teklifleri alan Ekambi kararını verdi. Kamerunlu futbolcunun Suudi Arabistan’lı ekibi tercih ettiği belirtildi. 

İmza için sayılı günler

L’Equipe kaynaklı haberde Karl Toko Ekambi’nin ne zaman Abha için imza atacağı da belirtildi. Kamerunlu futbolcunun önümüzdeki günlerde Suudi Arabistanlı ekibe imza atması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin zararı düştü
Habere Git

Ekambi’nin geçen sezonki performansı

Karl Toko Ekambi geçtiğimiz sezona ekibi Olimpik Lyon ile başladı. Fransız ekip için 19, Ligue 1 maçına çıkan sol kanat oyuncusu 4 kez fileleri havalandırdı ve 2 asiste imza attı. Sezonun ikinci yarısında bir diğer Fransız ekip Stade Rennais’e kiralanan Ekambi, kiralık döneminde 19 maçta forma giydi. Sahada olduğu dakikalarda 5 gol kaydeden 30 yaşındaki futbolcu 2 golün de asistini yapan isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler