Ekrem İmamoğlu derbide Fenerbahçe'nin evinde!

05.04.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 05.04.2024 - 21:47

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'i konuk ettiği derbi mücadelesinde tribünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu derbide Fenerbahçe'nin evinde!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 33. haftasında Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldiği İstanbul derbisini tanıdık simalar tribünden takip ediyor.

İmamoğlu dev derbide Fenerbahçe tribünlerinde

Karşılaşmayı takip eden isimler arasından en çok İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu dikkatleri çekti.

İmamoğlu'nun seçildikten sonra maça gitme ritüeli

Geçtiğimiz hafta yapılan yerel seçimde tekrardan seçilen İmamoğlu soluğu basketbol salonunda oldu. Başarılı siyasetçi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği 2019 seçiminden kısa süre sonra da eşi ile beraber Anadolu Efes-Barcelona maçını tribünden takip etmişti.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: "Nedir bu Fenerbahçe'den çektiğimiz?"
Habere Git

Fenerbahçeli yıldızlar takımı yalnız bırakmadı

Öte yandan Fenerbahçe Futbol Takımının İtalyan stoperi Leonardo Bonucci ve Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'te takımı tribünden destekleyen isimler arasında yer aldı.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes için sezonun en kritik maçı

Karşılaşmadan çıkacak sonu. 6. sıradaki Fenerbahçe Beko'nun play-off hattındaki sıralaması için büyük anlam taşırken, 10. Anadolu Efes için ise play-in yolunda belirleyici olacak.

Senin için hazırladığımız haberler