"Eksiklerimiz çok fazla"

30.07.2017 - 23:28 | Son Güncellenme: 30.07.2017 - 23:28

AJANSSPOR - Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, 1-1 biten Betis maçının ardından açıklamalar yaptı.

Oğuzhan'ın basın mensuplarına yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derdikleri şöyle:

Pepe, yıllarca Real Madrid forması giydi. Portekiz Milli Takımı'nda da oynadı. Bazen takıma ayak uydurmak zor oluyor. Daha yeni geldi takıma. Marcelo çok iyi uyum sağlamıştı bize. Katıksı olacaktır, Pepe bize çok şey katacak.

Bizde geçen sene de Aboubakar geç gelmişti. Son 1-2 haftada gelmişti. Alışmak zor oluyor ama defans için de geçerli bu. Pepe için de geçerli. Bizim takıma ayak uydurmak diğer takımlardan daha kolay.  Yerli ve yabancı oyuncular arasında inanılmaz arkadaşlık var. Bu sahaya da yansıyor. Gelecek oyuncuları blmiyorum ama umarım katkıları olacak.

Yorucu bir kamp dönemi geçirdik, çift idmanlar yaptık. Çok iyi bir hazırlık kampı oldu. Eksiklerimiz çok. . Bu sezon tek farkımız Çin'e gitmemiz. Üç gün orada kaldık. Bizim için güzel tecrübeydi. Bazı oyuncuların hoşuna gitmemiş olabilir ama benim hoşuma gitti.

İsimler değişiyor ama bu normal. Kamp döneminde normal bu. Alışmamız gerekiyor. Eksiklerimiz çok fazla. Bunları kapatmak için çalışacağız. Forvet pozsiyonu çok farklı. Ben orta sahadayım. Talisca zaten forvete yakın bir oyuncu, orada oynadı ve elinden geleni yaptı. Benim için farklı bir pozisyon"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler