Ekuban'da avantaj Trabzonspor'un

28.03.2019 - 13:53 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 13:56

Trabzonspor ve Gana Milli Takımı’ndaki performansıyla dikkatleri kısa sürede üzerine çeken 25 yaşındaki futbolcu Ekuban için avantajın bordo-mavililerde olduğu ortaya çıktı. Satın alma opsiyonu 31 Mayıs’a kadar Karadeniz temsilcisinde ve Leeds ile en kısa zamanda masaya oturulacak.

Trabzonspor’da yıldızı parladı

Ekuban, Trabzonspor’da yıldızını parlattı, Gana Milli Takımı’nda attığı gollerle daha da üzerine koydu. 25 yaşındaki oyuncunun bu formu Bordo- Mavili taraftarları bir yandan mutlu ederken, diğer taraftan da gelecek için endişelendirdi.

Ekuban Trabzonspor’da kiralık olarak oynuyor

Bu endişenin sebebi, başarılı oyuncunun Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyiyor olması taliplerinin her geçen gün artması. Ancak aslına bakılırsa taraftarın böyle bir endişeye kapılmasına hiç gerek yok. Çünkü bu transferin gelişim sürecinde ipler tamamen Trabzonspor’un elinde.

Ekuban da kalmaya sıcak bakıyor

Zira, Ekuban’ın bundan sonraki sözleşmesi için öncelik Fırtına’da. Sözleşmesinde 31 Mayıs’a kadar satın alma opsiyonu bulunan Ganalı için Trabzonspor gerekli şartları yerine getirir ve bonservisi elinde bulunduran Leeds United ile anlaşma sağlarsa hiçbir sorun çıkmadan taraflar birlikte yoluna devam edebilecek. Önce oyuncu cephesinde nabız yoklayan Bordo-Mavililer’in Ekuban’dan ve menajerinden olumlu yanıt aldığı, İngiliz kulübüyle de en kısa zamanda masaya oturulup şartların masaya konulacağı öğrenildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler