Ekuban'da son durum! Malatyaspor maçında...

22.09.2020 - 10:52 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 10:57

Beşiktaş maçında sakatlanan Caleb Ekuban'ın durumu nasıl? Yeni Malatyaspor'a karşı forma giyebilecek mi? Ekuban için Eddie Newton ne düşünüyor?

Ekuban'da son durum! Malatyaspor maçında...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor ile oynanacak maç öncesinde 3 puan parolasıyla hazırlıklarına devam ederken, gözler Caleb Ekuban'ın durumuna çevrildi. Ekuban, Yeni Malatyaspor maçında forma giyebilecek mi? Sakatlığında son durum ne? İşte detaylar...

Sörloth gidince daha da kıymetli hale geldi

Alexander Sörloth'un takımdan ayrılmasıyla birlikte hücum oyuncuları çok daha değerli br hale geldi. Trabzonspor'da sağlık ekibi Ekuban için yoğun bir tedavi programı uyguluyor. 

Ekuban'ın durumu ne zaman netleşecek?

Fanatik'in haberine göre; Ekuban'ın Malatyaspor ile oynanacak lig maçına yetiştirilmesi hedefleniyor. Futbolcunun kesin durumu Perşembe günü netleşecek. 

Eddie Newton, Ekuban için ne düşünüyor?

Öte yandan teknik direktör Eddie Newton, ilk 11’de olmasa bile Ekuban’ı en azından kulübede koz olarak kullanmak istiyor. Bu arada Newton, Ekuban'ın yeni transfer Afobe ile uyum sağlamasını çok önemsiyor. 

Geçen sezon neler yaptı?

Ekuban, geçen sezon da Trabzonspor'un önemli kozlarından biriydi. Sörloth'un gol krallığı sebebiyle biraz gölgede kalan futbolcu, 34 maçta 10 gol 8 asistlik bir performans sergiledi. İlk geldiği sezonda da 36 maçta 8 gol 2 asistlik katkı veren futbolcu, kendisini en derin şekilde Trabzonspor'a ait hissettiğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler