Omar Elabdellaoui, Bodo/Glimt'te Transfer Odu! Galatasaray...

02.12.2022 - 15:15 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 19:14

Süper Lig'de Galatasaray'dan sezon başında ayrılan ve kulüpsüz kalan Norveçli Omar Elabdellaoui, ülkesinin takımı Bodo/Glimt'e transfer oldu. Detaylar...

Omar Elabdellaoui, Bodo/Glimt'te Transfer Odu! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'dan transfer dönemi kapanmaya kısa süre kala ayrılan Norveçli oyuncu Omar Elabdellaoui, takım bulamamış ve kulüpsüz kalmıştı. 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu devre arasına kadar çalışmalarını sürdürürken Norveç Milli Takımı'ndan da davet almayı başarmıştı. Omar'ın yeni takımı da belli oldu.

Kulüp transferi açıkladı

Norveç takımı Bodo/Glimt, Omar Elabdellaoui ile anlaşma sağladı. Kulüp, sağlık kontrollerinden geçirilen futbolcunun transferini açıkladı.

Sağlık kontrolleri için gitti

Omar Elabdellaoui, anlaşma sağladığı Bodo/Glimt için bugün sağlık kontrollerinden geçti. 30 yaşındaki oyuncu kendisne gelen Cincinatti'nin teklifini kabul etmeyerek tercihini Bodo/Glimt'ten yana kullandı.

Norveç Milli Takım antrenmanlarında yer aldı

Manchester City, Stromsgodset, Feyenoord, Eintracht Braunschweig, Olympiakos ve Hull City gibi takımların formasını giyen Norveçli sağ bek oyuncusu kulüpsüz olmasına rağmen Norveç Milli Takımı'na davet aldı.

Galatasaray'da 20 maçta görev aldı

Yunan ekibi Olimpiakos'tan Galatasaray'a transfer olan Omar, Sarı-kırmızılılarda 20 maça çıktı ve 1 asist yapma başarısı elde etti. Transfer döneminin sona ermesine yakın Galatasaray ile anlaşmasızlık yaşayan sağ bek oyuncusunun sözleşmesi fesih edilerek yollar ayrılmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı üzen sakatlık: Adale...
Habere Git

Yılbaşı Omar Elabdellaoui'nin kâbusu oldu

2021 yılına saatler kala çocuklarıyla yılbaşını kutlamak isteyen Omar Elabdellaoui, çocuklarını korumak için eline aldığı havai fişekin patlaması sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süren tedavisi sonrası gözünden yaralanan Norveçli oyuncu, 20 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti.

Mayıs ayına kadar gözünden operasyon geçirmeye devam edip ülkesi Norveç, ABD ve Türkiye arasında sağlık kontrolleri için gidip gelme yapmıştı. Daha sonra Temmuz ayında özel gözlüklerle antrenmanlara çıkan Omar'ın sözleşmesi devre arasında askıya alınıp sene sonunda feshedildi.

Omar Elabdellaoui'nin gözüne ne oldu?

Yaşanan talihsiz olay sonrası Omar'ın sağ gözü üçüncü derece yanık olmuştu. Gözyaşı kanalları dahi yanmış ve göz kapağının üçte birini kaybeden oyuncu 1 yıl antrenmanlara çıkmamış tedavisine devam edilmişti. Güncel olarak artık özel gözlük takarak futbol hayatına devam etmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler