Eljif Elmas, transferiyle Fenerbahçe'ye her anlamda katkı sağladı

07.09.2019 - 11:23 | Son Güncellenme: 07.09.2019 - 10:09

16 milyon euro bonservis, artı 2 milyon euro da bonus karşılığında İtalya’ya giden Eljif Elmas, sarı-lacivertli kulübün; transfer çalışmalarının yolunu açtı, kulüp içerisinde yapılması gereken ödemeleri rahatlattı, amatör şubelere bile takviye yapıldı. 20 yaşındaki orta saha, arkasında maddi-manevi bir katkı bıraktı.

Fenerbahçe tarihine geçmeyi başaran Eljif Elmas, Napoli’ye transferiyle hem maddi hem de manevi büyük bir destek sağladı. İtalyan devine 16 milyon euro bonservis bedeli, artı 2 milyon euro da bonusla, toplamda 18 milyon euroya transfer olan Eljif, her anlamda bereket kattı.

Transfer çalışmaları kapsamında Makedon oyuncudan gelen para kullanıldı ve özellikle Luiz Gustavo’nun kadro katılmasının yolu açıldı. Ayrıca kadro içindeki maaş ödemelerine takviye yapıldı. Bununla beraber kasaya giren sıcak parayla, kulüp içindeki birçok ödeme konusunu rahatlattı. Ekonomik anlamda kritik bir süreçten geçen sarı-lacivertli kulüp, 20 yaşındaki orta sahanın flaş transferiyle elini bir nebze olsun güçlendirdi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler