Eljif Elmas'tan Arda Güler'e övgü!

13.02.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 17:32

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Kuzey Makedonyalı yıldız futbolcu Eljif Elmas, Real Madrid'de oynayan Arda Güler hakkında açıklama yaptı.

Eljif Elmas'tan Arda Güler'e övgü!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden BR Leipzig forması giyen Fenerbahçeli eski futbolcu Eljif Elmas, Real Madrid'de oynayan Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

"Arda Güler'le tanışma fırsatım olmadı"

Marca'ya konuşan Elmas, "Arda Güler'le tanışma fırsatım olmadı ama Fenerbahçe'de oynadığım için onun maçlarını izliyorum.

"Real Madrid'in ve dünyanın en iyilerinden biri olacağına eminim"

Onu çok seviyorum ve her zaman destekliyorum. Çok genç ama daha şimdiden tecrübeli bir oyuncu. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Real Madrid'in ve dünyanın en iyilerinden biri olacağına eminim" dedi.

İlgini Çekebilir
Tarihi fırsat elden kaçtı! Ali Koç ve Dursun Özbek...
Habere Git

"Bellingham, Vinicius ve Rodrygo beni etkiliyor"

Açıklamalarına devam eden Kuzey Makedonyalı yıldız, "Bellingham, Vinicius ve Rodrygo beni etkiliyor. Ama bir ismin daha altını çizebilir miyim? Arda Güler var, onu da unutmayalım" ifadelerini kullandı. 

Ara transferde RB Leipzig'e transfer oldu

24 yaşındaki yıldız oyuncu 1 Ocak 2024 tarihinde Napoli'den Alman kulübüne 24 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Bu sezonki performansı

Bu sezon toplamda 21 karşılaşmaya çıkan ve sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Eljif Elmas 2 gol kaydetti ve 534 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal, Fenerbahçe'de devam edecek mi? Ali Koç, net konuştu
Habere Git

RB Leipzig - Real Madrid maçı saat kaçta?

RB Leipzig ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam saat 23.00'te karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Exxen platformu naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler