Elneny'nin menajerinden Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı

10.02.2022 - 22:59 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 08:17

Arsenalli orta saha c’nin menajeri, Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Mısırlı futbolcuya transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı.

Elneny'nin menajerinden Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı

Arsenal’de forma giyen Beşiktaş’ın eski oyuncusu Mohamed Elneny’in menajeri Alan Nezmy, Fenerbahçe, Galatasaray ve Avrupa’dan birkaç takımın daha Elneny’i istediğini açıkladı. Hem yaz transfer döneminde hem de Ocak ayında iki büyük takımın da oyuncuyu istediğini fakat Arteta’nın ve yönetimin oyuncunun takımda kalmasını istediğini belirtti.

Kontratı sezon sonu bitiyor

Elneny’in menajeri Alan Nezmy İngiliz basınına yaptığı açıklamada: “Oyuncunun kontratı bu sezon sonunda bitiyor ama Arteta gelen tüm teklifleri reddetti ve ona takımda kalmak ister misin diye sordu” ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Transfer tepkisi! Galatasaray ile Eyüpspor arasında özel bir ilişki var
Habere Git

Avrupa'dan talibi çok

Avrupa’dan birçok takımın 29 yaşındaki oyuncuyu istediğini sözlerine ekleyen Alan Nezmy: “Newcastle United, Valencia, Lyon, Galatasaray ve Fenerbahçe Elneny’i istedi fakat Arteta ve Arsenal yönetimi reddetti” dedi.

Mohamed Elneny kimdir?

11 Temmuz 1992 doğumlu Mısırlı futbolcu ülkesinin takımı olan El Ahly altyapısında yetişti. Sonrasında Basel FC forması giyen Elneny, 2015 yılında 12.5 milyon Euro bonservisle Arsenal’e transfer oldu. 2019/2020 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı futbolcu siyah-beyazlı formayla çıktığı 36 maçta 1 gol 3 asist üretmişti. 29 yaşındaki orta saha bu sezon Arsenal formasıyla 4’ü ilk 11 olmak üzere çıktığı 10 maçta yalnızca 1 asistlik katkı sağladı. Mısırlı oyuncu final maçında Senegal’e penaltılarda kaybettikleri 2021 Afrika Kupası’nda ülkesinin formasını 7 kez giydi.

Senin için hazırladığımız haberler