Emin Adanur: ''Yolsuzluk Komisyonu Bursaspor'u bu hale getirenleri ortaya çıkaracak''

19.06.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 16:33

Son dakika spor haberleri... Bursaspor'da Emin Adanur, Yolsuzluk Komisyonu kuracaklarını söyledi. Emin Adanur'un sosyal medya paylaşımı ve açıklaması haberimizde.

Emin Adanur: ''Yolsuzluk Komisyonu Bursaspor'u bu hale getirenleri ortaya çıkaracak''

AJANSSPOR - HABER

Bursaspor İkinci Başkanı Emin Adanur, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Adanur, 'Kuracağımız 'Yolsuzluk Komisyonu' Bursaspor'u bu hale getirenleri tek tek ortaya çıkaracak ve sizlere açıklayacağız' dedi ve transfer tahtasının açılacağının sözünü de verdi. 

'550 milyon TL diye açıklanan borç 850 milyon TL'

Kulübün borcundan bahseden ve sitemli ifadeler kullanan Adanur, ''Tek topa vurmadan 7 milyon alacağı olan, Bursaspor markasıyla kendini dünyaya tanıtan ve bu kulüpten ekmek yiyip sırtını dönen futbolcuları, dövizde bile yüzde 18 faize imza atılan sözleşmeleri gördüğüm için sitem ettim. Daha düne kadar 550 milyon TL diye açıklanan borcun, 10 gün sonra 850 milyon TL olduğunu gördüğüm için sitem ettim. 70-80 milyon TL diye bilinen transfer tahtası borcunun 150-160 milyon TL olduğunu gördüm için sitem ettim." dedi. 

'Söz verdiğimiz gibi o tahta açılacak'

Bursaspor için bir yolsuzluk komisyonu kuracaklarını söyleyen Adanur,transfer tahtasının açılacağını da sözlerine ekledi: '' "Koca koca insanların, kendi istikbal ve keyifleri için Bursaspor markasını nasıl bu hale getirdiğini gördüğüm için sitem ettim. Arkadaşlar, emin olun hiç şikayet etmiyorum, sadece Bursaspor'u bu halde gördüğüm için çok üzüldüm. emin olun hiç şikayet etmiyorum, sadece Bursaspor'u bu halde gördüğüm için çok üzüldüm. Ama hiç merak etmeyin. Kuracağımız 'Yolsuzluk Komisyonu' Bursaspor'u bu hale getirenleri tek tek ortaya çıkaracak ve sizlere açıklayacağız. Bu arada, gönlünüz rahat olsun, söz verdiğimiz gibi o tahta açılacak. Bize inanın ve güvenin." şeklinde konuştu.

Bursaspor'un Yolsuzluk Komisyonu'nda kimler var?

Adanur, bu açıklamalarının ardından bir paylaşım daha yaparak bu komisyonun oluşturulduğunu duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

''Yolsuzluk Komisyonumuzu oluşturduk. İsimler şu şekilde;

1)Şevket Kaydı

2)Enes Can Demir

3)Yalçın Canbaz

4)Batu Demirtaş

5)Adnan Ersoy

6)Mehmet Güzelsöz

7)Emre Şankaya''

Senin için hazırladığımız haberler