Emircan Seçgin'in Galatasaray'a transferine babası engel oldu! Başkan açıkladı!

02.08.2018 - 13:38 | Son Güncellenme: 02.08.2018 - 16:38

Galatasaray'ın daha önce anlaşma sağladığı Sakaryaspor'un genç file bekçisi Emircan Seçgin'in transferinde beklenmedik gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, Emircan'ın transferini babasının 250 bin TL imza parası istemesinden dolayı askıya aldı.

Emircan Seçgin'in Galatasaray'a transferine babası engel oldu! Başkan açıkladı!

Galatasaray'ın daha önce anlaşma sağladığı Sakaryaspor'un genç file bekçisi Emircan Seçgin'in transferinde beklenmedik gelişme yaşandı.

Sarı kırmızılılar, Emircan'ın transferini babasının 250 bin TL imza parası istemesinden dolayı askıya aldı.

Radyospor programcısı Salim Manav'a konuşan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, "Emircan Seçgin'in Galatasaray'a transferi şu anda askıya alındı. Bunun sebebi ise; Emircan'ın babasının istekleri. İddialar gerçeği yansıtıyor. Ben Emircan ve babası ile görüşeceğim. Bu transferi sonuçlandıracağız. Ben, Emircan'ın iyi bir futbolcu olmasını çok istiyorum. Sanırım babası oğlunun iyi futbolcu olmasını istemiyor" ifadelerini kullandı. 

Emircan Seçgin kimdir, kaç yaşında?

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı genç kaleci Emircan Seçtin 3 Nisan 2002 doğumlu.

U16 Milli takımında 2 maçta sahaya çıkan kaleci bir gol yedi.

Emircan'ın babasından açıklama geldi!

Basında yer alan haberlerin ardından Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav'a konuşan Emircan Seçgin'in babası İbrahim Seçgin, "İddialar gerçeği yansıtmıyor. 250 bin TL istemedim. Bize verilecek olan ücret aylık 2 bin TL civarındaydı. Bu da oğlumuzun şehir dışında yaşayacak olmasından dolayıydı. Haberlerin ardından sosyal medyada birçok insan küfür etmiş. Bu haberleri çıkartanları Allah'a havale ediyorum. Çocuğumun geleceğine zarar vermem mümkün olamaz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler