Emirhan İlkhan yeni takımıyla eski takımına karşı ilk kez 11'de

12.11.2023 - 17:18 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 17:20

Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında RAMS Başakşehir ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Emirhan İlkhan, RAMS Başakşehir formasıyla ilk kez 11'de başladı. İşte tüm detaylar...

Emirhan İlkhan yeni takımıyla eski takımına karşı ilk kez 11'de

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında satın alma opsiyonu olmadan İtalya Serie A takımı Torino'dan RAMS Başakşehir'e kiralanan Emirhan İlkhan, RAMS Başakşehir formasıyla ilk kez ilk 11'de sahne aldı ve bu eski takımı Beşiktaş'la olan karşılaşmaya denk geldi. Emirhan İlkhan, RAMS Başakşehir formasıyla bu sezon 7 maça çıktı.

Beşiktaş'la sözleşme uzatmadı İtalya'ya transfer oldu

Beşiktaş'la 2021-2022 sezonunda A Takım seviyesinde oynayan 19 yaşındaki futbolcu, o dönem gösterdiği performansla Avrupa başta olmak üzere birçok takımın ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştı. Emirhan İlkhan, Beşiktaş ile 12 maça çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşadı. Genç orta saha, Beşiktaş ile yeni bir sözleşme imzalamamış ve İtalya Serie A takımı Torino'ya transfer olmuştu.

Beşiktaş resmi açıklama yayınlamıştı

Beşiktaş'la A Takım seviyesinde oynadığı maçlarda iyi performans sergileyen genç futbolcu, o dönem 2024-2025 sezonuna kadar sözleşme yenilemişti. Ama sözleşmesinde 4.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan genç oyuncunun performans artışı sonrası ismi Avrupa takımlarıyla anılmaya başlanmıştı.

Beşiktaş Kulübü, Emirhan İlkhan ile yeni sözleşme imzalamak istediğini ve sözleşmesindeki serbest kalma maddesini revize etmek için çalıştıklarını resmi hesaplarından açıklamışlardı. Yeni sözleşmeye imza atmak istemeyen Emirhan İlkhan, Torino'nun yolunu tutmuştu.

İlgini Çekebilir
CANLI| Beşiktaş- Başakşehir
Habere Git

Emirhan İlkhan'ın İtalya karnesi

2022-2023 sezonunun başında Torino'ya 4.5 milyon euroluk bedelle transfer olan Emirhan İlkhan, İtalyan ekibiyle sadece bir tanesi ilk 11 olmak üzere 4 maça çıkabildi ve bu maçlarda skor üretemedi.

Aynı sezonun devre arasında bir başka İtalyan takım Sampdoria'ya kiralanan Emirhan İlkhan, 8 maça çıktı ve bu maçların hiçbirine 11'de başlamayan 19 yaşındaki orta saha, skor katkısı veremedi.

Türkiye'ye geri döndü

Emirhan İlkhan, bu sezon başında RAMS Başakşehir'e bedelsiz ve satın alma opsiyonu olmadan kiralanarak 2'nci Türkiye dönemine resmen başlamış oldu. İstanbul ekibiyle Biri ilk 11 olmak üzere 7 maça çıkan futbolcu, skor katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler