Emirhan İlkhan'dan Arda Güler göndermesi

04.06.2022 - 00:23 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 00:33

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Emirhan İlkhan İsmail Kartal'ın Arda Güler için söylediği koruma lafını kullanarak oynayıp gelişeceğini söyledi

Emirhan İlkhan'dan Arda Güler göndermesi

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan İlkhan, Ümit Milli Takım kampında NTV'ye konuştu. İlkhan kariyeri ve siyah beyazlı takım hakkında açıklamalar yaptı. 

Korunarak değil oynayarak gelişir

Genç oyuncu Emirhan, "Oyuncu, oynayıp gelişir. Korunarak gelişmez. Valerien Ismael hocam, bana güveniyor, güvendiği için de rahat hissediyorum, bunu da sahada yansıtmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Hedefim Avrupa'ya gitmek

Geleceği için konuşan Emirhan "İlk başta U19'daydım, Ocak'ta A Takım'a alındım. Bir anda kovid vakaları artınca, bana şans geldi ve iyi değerlendirdim, A Takım'da kaldım. Beşiktaş'ta kendimi kanıtlamaya devam etmek istiyorum. Kanıtladıktan sonra da hedefim Avrupa'ya gitmek ama öncelik Beşiktaş'ta şu anda." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan gece yarısı transfer bombası!
Habere Git

İsmail Kartal Arda Güler için ne demişti?

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler ile ilgili olarak İsmail Kartal "Arda Güler değerli bir oyuncumuz, önü açık. Fenerbahçe ve Türk futbolu için geleceği olan bir isim. Böyle oyuncularımızı çabuk kaybetmek istemiyoruz. Onu korumak istiyorum. Oynayacağı maçlar var. Eksikleri var, kuvvetlenmesi, tecrübelenmesi gerekiyor. Artık A Takım oyuncusudur ama her zaman değil. Onu güçlendireceğiz, daha iyi olması için çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler